Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiurek tez mi sie wydaje ze to od tego spania na boku bo ja tez spie na lewym boku bo tak jest mi najwygodniej przekrecam sie na prawa strone to cala lewa reka mi mrowi.
Pogoda dzisiaj swietna ale siedze w domu dzisiaj jakos nie mam sily zeby isc gdzie kolwiek, poprostu nie chce mi sie zbieracMam lenia
![]()
ja mam to samo yhhhhh tym e ja juz drugi trymestr mam ;[A ja, o ile to jeszcze możliwe, mam większy wysyp na twarzy i ramionach. Nie da sie opisać, czy ktos tez ma zmiany hormonalne aż w takim stopniu?
Koszmar
Dzis mnie z rana mdliło jak wstałam do łazienki dwa razy, a juz nie bylo jakis czas tego..
No i huczenie w głowie zaraz po przebudzeniu, zawroty głowy..
II trymestrze przybywaj!!!![]()
Tez chcialam spytac jak macie z tym sluzem
Ja mam oczywiscie znowu infekcje nie wiem co robic.
A pozatym jest mleczny wciaz, ale mniej. Czasem nagle wiecej i znowu mniej.
No i pojawia sie czasem na zmiane ( sorry za dosłownosc) taki glutowaty, jakby płodny ale mniej , tez bialy. Ale nie jest cały czas, tak spontanicznie przy myciu czy podcieraniu go "rejestruje" i potem znowu mleczny, ale mniej.
a teraz mam zaleczonego grzybka i musze w tym tyg. na wizycie wydębic jakies leki, bo zalecona tantum rosa i kwas mlekowy mnie nie wyleczą 

). Głowa boli pewnie od zęba... oby do jutra - ide do dentysty zacząc robić porządek z zębiskami (tak mi sie od początku ciąży posypały, że szok
), a jak pomyslę ile jeszcze ciązy przede mną, a potem karmienie piersią... oby udało się wszystko ładnie wyleczyć