Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Angel fajowy masz kolorek, sama kiedyś myślałam nad jakiś rudym albo właśnie krwistym ale nie zaryzykowałam
Ja zawsze sama włosy farbuję i obcinam więc nie tracę kasy i czasu na fryzjera
Tunia a my cały czas razem idziemy przez tą ciąże
16 tydzień, ciekawe czy tego samego dnia urodzimy![]()

Ja mam na kompie plik pod nazwą prezenty i tam przez cały rok, jak tylko mi coś do głowy wpadnie, to zapisujęwitam z rana!
Tricia prezenty na święta - wow to się nazywa racjonalne planowanieu nas pierwszy tydzień listopada - codziennie ktos albo urodziny albo imieniny ma - masakra i nie wiem co komu, a o świętach to juz całkeim jeszcze nie myslę
![]()
. Najgorszy problem mam zawsze z teściami. Zresztą u mnie w rodzinie zawsze była tradycja takich lepszych prezentów, nie tyle drogich, co bardzo przemyślanych, a u męża to tak hmm oni mówią "symbolicznie", ja mówię "na odwal". I mi zawsze ciężko się zgodzić, żeby teściowi np. skarpety kupić
.Ja tez w sumie, dlatego po ponad roku moja wizyta trwala 3 godziny tyle bylo z nimi roboty
Wąsnie chcialam wiecej czerwieni ale mi odradzila i to bardziej braz wpadajacy w miedzi![]()