reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tragiczny dzien..
Pobudka o 11, dwie godzinkki jakos powegetowalam, maz poszedł do pracy.. godzine znowu pozamulalam..zasnelam od 14 do 17:20.. 40 minut przelezalam, leb boli.. Usiadlam i wlaczymal w necie polską tv..Mowie zmierze ciesnienie bo cos nie wierze w takie samopoczucie- 108 na 68 :/ Ide zrobic sobie kawe..

reklama
Inamorate gratulacje dla Ciebie i mamusi. :-):-)
Ja też już więcej dzieci mieć chyba nie będę
Masakra, te ostatnie miesiące chciałabym skreślić z pamięci
Boli wszystko na raz, i nic nie pomaga
Płakać się chce tylko z tego wszystkiego

Atomówka zatęsknisz jeszcze za brzuszkiem i zmienisz zdanie:-D. Ja tam tęskniłam za brzusiem bardzo mimo, że źle znosiłam tamtą ciąże, mimo że miałam żal do całego świata za cesarke to i tak tęskniłam. Wiem, że teraz też mi będzie go brakowało bo to niepowtarzalny i cudowny stan. No i nagroda najcudowniejsza na świecie :tak:

Co do tęsknoty za samym brzuszkiem mogę się zgodzić ;) Juz teraz jak mysle, ze moze go zabraknąć to mi jakos tak smutno się robi.. Ale sama ciąża.. tyle nerwów, wątpliwosci, dzien po dniu nadzieja by wszystko bylo ok.. Nie nie nie..
Nie planowalismy i dalej nie planujemy drugiego dziecka.. Więc staram sie cieszyc ile sie da ta ciaza..ale jest ciężko czasem bardzo..

reklama
Właśnie wróciliśmy ze szkoly rodzenia, dzisiaj była pielęgnacja noworodka, ćwiczyliśmy kąpanie, ubieranie, przewijanie nawet jakoś szło :-). Bardzo przydatna lekcja

Do góry