reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka po takim kursie będziesz mogła to wszystko robić z zamkniętymi oczami
Angel wydaje mi się, że każda ciąża jest inna, a czasem planowanie to jedno, a życie to drugie
ja od początku miałam problemy z ciążą, szpital, niepewność, stres (w końcu to moja 4 ciąża) ale już myślę kiedy będzie najlepiej następnego dzidziusia mieć... bo nie chciałabym mieć jednego dziecka

reklama
inamorate-no gratuluję cioci i mamie:p

a ja tam bym mogla jeszcze kilka razy byc w ciąży, adoptowac...itd. (w miare mozliwosci finansowych) Dzieci to skarb...duzo nerwów, ale... ileż radości, szczęścia.. dopiero jako matka bedę mogła określić siebie jako kobita spełniona..:]

jest tu kto!?;p

Ostatnia edycja:
Co do mojej kolezanki co wczoraj urodzila wielka corke to ona cukrzycy nie miala i chuda jak patyk, przytyla 10kg w ciazy a przed nosila rozmiar 34! Wiec dla mnie to szokujace.

Kasiurek ja bylam u endo w tej ciazy sle ostatni raz 3 miesiace temu i dlatego sama zwiekszylam co nie co dawke. Teraz ide 31 stycznia -zobaczymy co mi powie ( ale nigdy nie kazali mi nic zbadac poza tsh i ft4).

Ja dzis bylam w pracy i w sklepie i padlam - mam zrobic obiad ale zebrac sie za nic nie moge :(
kurde ten twoj endo zna sie na rzeczy ? kobieta w ciazy powinna co miesiac chodzic miec usg i komplet badan ja tak mam a z nfztu chodze!!

Ajako to daj cynka mnie tez podbrzusze troche boli- pewnie zmiana pogody ;/ lub u mnie wina zatwardzenia bo mnie boli jak mam problemy wc'owe

Nie no jasne, jak ktoś planuje więcej dzieci to zniesie wszystko nawet 9 miesiecy leżenia :)
Ja tu chyba jedyna jestem co nawet nie mając jednego jestem w stanie twierdzić, że więcej nie planuje hehe
Coś w tym jest, skoro wiele z Was nie ma dzieci a przekonana jest, ze juz chce wiecej ;-)

Teraz to ja sobie pewnie nie pośpię.. Zaraz wroci m, ale jutro na rano to odrazu w kime.. O chyba jest.
Ide robic sobie tosta ;-)

ja mam świra na punkcie figury,kg i wyglądu...jak to tancerka i instruktor ale wiem ze jeśli tylko zdrowie pozwoli to chce mieć kolejna dzidzie najdalej za 3 lata.
ale przyznaję że ciąża też nie jest dla mnie stanem blogoslawionym w sensie fizycznym. jedyny cud to dzidziak:tak:

Hej :-)

Pojawiłam się tylko "odmeldować"...
Jakieś dołki mnie naszły - zamiast siedzieć w internecie wróciłam do książek...
Poza tym śpię niemal całe dnie... a nocami chodzę jak zmora...:dry:
W poniedziałek lekarz... zobaczymy co wymyśli... o ile doczekamy :-D
Mała szaleje niesamowicie... czasem czuje jak coś mi tam kombinuje na dole...
Jeśli chodzi o "kolejne potomki" - bardzo chętnie - za minimum 6 lat... po porodzie może być wzrost do 10... ;-)
Nefi , lastpetunia, Vill - nie latam już po wątkach bo wracam do łóżka - trzymam za Was kciuki Kobietki, oby wszystko wyszło ok - szybciutko w "dwupakach" do domku wracać...
A teraz wracam do łóżka... nie piszcie za dużo - jak mi się "poprawi" to Was potem nie nadrobię ;-)
Życzę Wszystkim Śnieżnego, Słonecznego Dnia :tak:

czesc i czołgiem:)
ja tez zaspana cały czas... i zasmarkana w dodatku;) Młody cały czas nie chodzi do przedszkola.. na antybiotyku jeszcze jest niestety.Ale przynajmniej sypia już lepiej więc jako -tako zaczynam funkcjonować :-D

próbuję was nadrobić kobiety ale to prawie niewykonalne szalone ciężaróweczki!:)

INamorate gratki ciociu :-)

Mąż się dziś nade mną zlitował i zaprowadził Borysa do przedszkola :-D Wczoraj po intensywniejszym dniu nie mogłam wstać do kibelka z wieczora, tak mnie kręgosłup bolał :baffled: Muszę chyba jakiś ćwiczonek poszukać na necie bo jak tak dalej pójdzie to nie dam rady urodzić :-D:-D:-D
Kasiulka Ty chyba jakieś ćwiczonka wykonujesz ??:confused:
Do tego katar mi się przypelentał i pół nocy nie spałam :wściekła/y:.... ale dość już narzekania .

Dziś wybieram się z Boryskiem do prababci z laurką i kwiatuszkiem :-) . Ten dzień babci chyba duże wrażenie na nim zrobił bo dziś przez sen mówił wierszyk z akademii :-D:-D:-D

Teściowa wczoraj na skaypie mi się chwaliła swoim dziełem - zrobiła wełnianą czapeczkę i pajacyka - a teraz kocyk jeszcze ma nam zrobić . :-)

reklama
Cześć dziewuszki :-D

Ja tylko na chwilkę, bo uciekam zaraz trochę krwi oddać i siusiu :zawstydzona/y: Zobaczymy co tam wyjdzie, w piątek wizyta jakoś tak się boję troche chyba :szok: Zobaczymy co ten mój lekarz wymyśli :tak:
Ogólnie lenia mam niesamowitego i nerwa oczywiście, bo z ZUSu nadal echo ehhhh brak słów do tej instytucji :wściekła/y:
No nic zmykam, miłego dnia :-D

Do góry