Napisałam takiego długiego posta i mi go wcięło

No to jeszcze raz
Dzień dobry to po pierwsze:-)
Po drugie wczoraj przed samym snem odszedł mi czop, nie wiem czy cały wydaje mi się,że nie no ale mogę się mylić
Po trzecie
Trawa u Nas położna to wydatek 1200 zł, uważam że to zdecydowanie za dużo więc sobie odpuszcza
No i malucha tylko w foteliku, jak pisały laski to bezpieczne
Tunia hahaha czubek 5 minut się śmiałam sama do siebie. Getry zrobią furorę na porodówce
Angel powiedz mi jak to jest z Twoim terminem, bo już się pogubiłam?
Ty miałaś termin sporo późniejszy ( chyba) i piguła na podstawie mierzenia macicy super miarką Ci go przesunęła, bo Dorianek duży? Trochę bez sensu to chyba, bo to tak jak u Nas z USG na te późniejsze wyliczenia się nie patrzy tylko na pierwsze
No chyba,że ja coś źle zrozumiałam
Dziś o dziwo wstałam o 9 pełna werwy i wigoru
Poszłam z psem na trening. Niestety to był Nasz ostatnio trening póki z brzuchem chodzę, Ta bestia tak ciągnie, wcale nie mam siły jej trzymać, a do tego tak mnie zaczęło kłuć w pewnym momencie,że aż łzy poleciały i musiałam co chwilę przysiadywać albo ściany się trzymać
Ale wróciłam do domku chwilę poleżałam i było ok
Potem sobie zaszalałam i umyłam podłogi wszystkie na kolanach, wytrzepałam dywany, umyłam okna, a co sobie będę żałowała hahah
Aaaa no i muszę się pochwalić. Ten mój już tak panikuję i każe mi się ogarniać,że pierwsza pralka ubranek Aleksa wyprana i wyprasowana
No i coś jeszcze chyba chciałam ale zapomniałam
Wysłałam po drożdże ludzi i zaraz będe pizze robiła, takiego smaka mam
Edit
Kochane mnie praktycznie cały czas boli podbrzusze, tak jak na okres, czy to nic złego? Wiem,że Was też pobolewają, ale też praktycznie cały dzień albo całą noc?