Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny;
mam dwa pytania: czy planujecie wykupić sobie położna w szpitalu? u nas jest taka możliwość, aby podpisać umowę z położną z danego szpitala i wówczas jest ona na wyłączność rodzącej. Niestety ta przyjemność kosztuje dość sporo bo 500 zł.
A druga sprawa: w czym przewozicie swoje maleństwa w samochodzie ze szpitala? w foteliku, w gondolce czy na rękach?
pozdrawiam wszystkie!

są niby jakies gondolki, co można zapinac jak fotelik i dpuszczoe są do użytku,a le wątpię, żeby były bezpieczne dla maluszka...

spac chwilke...sobie mozesz chciec hehehe

A na to się nie zgadzam, bo Elżbieta z Eleną nie ma nic wspólnego. Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego u nas każde imię musi być od razu skrócone - przecież są imiona bez skrótów!
A do tego polozna mierzy macice i 1 cm- 1 tydzien, i moja w 35 tygodniu miala 37 cm, w 36 tygodniu 38,5 cm, wiec na tej podstawie stwierdzila, ze moge do 8 marca do spotkania nie wyrobic
a teraz od godziny jak juz siedze tak sie wierci, ze az smiac mi sie chce jakie piruety musi tam sadzic