reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

skurcze mam caly czas co 5 min po 50 sekund, czekam az do minuty dobije ich czas..... a kotka przytul do siebie i do lozeczka. Ja uwielbiam spac z moim kociakiem, ale w POlsce

ja od 1 nie spie...a moj wlasnie drzemie obok mnie. Ma na 9 do pracy i nie wiem czy pojedzie... a od piatku juz ma urlop:-)

reklama
nusia no wchodze a tu skurcze odrazu Twoje widze:-)chyba super no nie??:-)1 marzec data tez super:-)

Tak wogole to dzien dobry:-D

Moze Ty kochana jedz co???Jak masz te skurcze co 5 minut to juz chyba czas najwyzszy?

Dotrwalysmy do marca:-D

nusia ona spi z nami jest kochana, wczoraj m skrecil lozeczko dla malej i kot ciekawy, co prawda materac mam w folii jeszcze bo przypuszczalam ze bedzie zainteresowana, ale niech sie nie przyzwyczaja...
to chyba dzis do pracy nie pojdzie i pewnie zaraz pojedziecie

dla mnie bez sensu zeby szedl do pracy, bo bedzie sie stresowal, no i ja tez... ale juz mu piiwedzialm ze w razie czego około 8 pojedziemy sparwdzic i co mi lekarz powie.
tunia 1 marzec mi sie podba:-)
Ewstra jak bylam wpolsce w grudniu i kupilam wózek to on do wozka wchodzil:-) bo tak mu sie tam poodbało:-)

witam z rana:) wchodzę i co widzę? Nusia rozpoczyna marzec :-D

nusia - jeśli masz wątpliwości, to idź pod ciepły prysznic, min. 20-30 min. Woda bardzo ciepła (ale nie gorąca). I polewaj sobie brzuszek i krzyż. Jeśli to fałszywy alarm, to minie. A jeśli prawdziwy poród, to skurcze się wydłużą :)
do tego kołysz bioderkami (rób ósemkę) i "wahadełko" (na ugiętych w kolanach nogach, w czasie skurczu kołysz biodrami na boki). To wszystko powoduje że skurcze są bardziej efektywne - tak mi położna kazała robić

no i czekamy na wieści o nowym bobasku, bo coś czuje że u Ciebie to już TO :-)

reklama
Niusia wow z samego ranca takie wieladomosci ;-) pierwszy marzec I bedzie dzidzia :D hurra! Dawaj znac co I jak , my tu bedziemy czekac.

Paranoja jakas nie spalam znowu prawie cala noc ... A specjalnie wczoraj sie kladlam w dzien zeby noc przespac ... A tu kicha ;-( usnelam moze o 3 ... Glowa mi peka , nos zapchany, gardlo Boli -> nie potrzebuje tego teraz :(

Do góry