V
villandra8
Gość
Wypadam na dziś z sieci - może za książkę chwycę (zanim mnie biblioteka zacznie ścigać) - jutro, jak już wspominałam,, może mnie nie być, ale pewnie się odmelduję w niedzielę.
Więc życzę miłego i udanego weekendu Wam wszystkim, szczęśliwych rozwiązań, komu pisane i dla każdego po buziaczku (dla mamuś, brzusiów i maluchów) :-*
edit
Angel nie nastawiamy się (tylko o to dziewczęce taka batalia
) - dla chłopca też będziemy wybierać, bo przecież szanse na chłopca takie same jak na dziewczynkę. Ale dla chłopca nie ma już takich kontrowersji (bo odpuściłam Nataniela, Aleksego czy Gabriela <Dorian też mi się bardzo podoba>, które M nie pasowały - choć generalnie listę typów będzimy dopiero robić, ale tu jest więcej imion, co do których możemy się dogadać); No a przy Elenie demokratycznie usiłuje postawić na swoim 

Więc życzę miłego i udanego weekendu Wam wszystkim, szczęśliwych rozwiązań, komu pisane i dla każdego po buziaczku (dla mamuś, brzusiów i maluchów) :-*
edit
Angel nie nastawiamy się (tylko o to dziewczęce taka batalia
) - dla chłopca też będziemy wybierać, bo przecież szanse na chłopca takie same jak na dziewczynkę. Ale dla chłopca nie ma już takich kontrowersji (bo odpuściłam Nataniela, Aleksego czy Gabriela <Dorian też mi się bardzo podoba>, które M nie pasowały - choć generalnie listę typów będzimy dopiero robić, ale tu jest więcej imion, co do których możemy się dogadać); No a przy Elenie demokratycznie usiłuje postawić na swoim 

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i wez badz madry a tu bedzie psikus i w niedziele mnie zlapie ahahahahahahahah
No ale oprócz tego bledu, ze koniec 37 tyg nie 36, to wystarczy spojrzec na suwaczek by wiedziec co moze byc
to teraz juz go tak nie sciskam i mysle chyba jednak kupic pampersy prawdziwe, bo co innego?
a dzis kurde powtorka z rozrywki; mialam mega dzien, od 13 mi maly wisial na piersiach do 20 w koncu to samo wnerw taki, ze szok, nie dal sie uspokic, a moje cycki puste na maxa :-( co mialam poczac, zlamalam sie, dalam mu sztucznego Nana, wypil 30 i spi spokojnie:-(