Madziorka87Lodz
Zaangażowana w BB
pere tez sie zastanawialam czy moge dac eferalgan bez goraczki
nie wiem co mu sie ostatnio dzieje mam nadzieje ze to zeby w nocy koszmar jak zasnie o 20 tak pociagnie do ok 1 w nocy a pozniej to juz budzi sie z placzem co godz albo i wczesniej podam mu smoczka i usypia tylko ze po chwili go wypuszcza i za jaks czas znowu placze :-( a dzisiaj to juz nawet w dzien zaczyna poplakiwac ( w sumie to sie darl jakby mu sie krzywda dziala) nic nie pomagalo dopiero czopek pomogl od razu i maly usnal spokojnie na wszelki wypadek zakupilam dzisiaj ibum mam nadzieje ze bedzie skuteczny
i jak prezent ?
maz pewnie zachwycony
vill ty to jestes robot nie kobieta
podziwiam 
ewstra, mini jutro ja zaliczam fryzjera nie mam wogole pomyslu na siebie podobaja mi sie rude wlosy ale sama nie wiem pewnie sie skonczy balejazem . Udanych lotów
mini a ty kiedy wylatujesz na te wakacje ?
mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie lepsza ...
zobaczcie jakie slodkie istotki http://demotywatory.pl/3908421
nie wiem co mu sie ostatnio dzieje mam nadzieje ze to zeby w nocy koszmar jak zasnie o 20 tak pociagnie do ok 1 w nocy a pozniej to juz budzi sie z placzem co godz albo i wczesniej podam mu smoczka i usypia tylko ze po chwili go wypuszcza i za jaks czas znowu placze :-( a dzisiaj to juz nawet w dzien zaczyna poplakiwac ( w sumie to sie darl jakby mu sie krzywda dziala) nic nie pomagalo dopiero czopek pomogl od razu i maly usnal spokojnie na wszelki wypadek zakupilam dzisiaj ibum mam nadzieje ze bedzie skutecznyi jak prezent ?
maz pewnie zachwycony vill ty to jestes robot nie kobieta
podziwiam 
ewstra, mini jutro ja zaliczam fryzjera nie mam wogole pomyslu na siebie podobaja mi sie rude wlosy ale sama nie wiem pewnie sie skonczy balejazem . Udanych lotów
mini a ty kiedy wylatujesz na te wakacje ?mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie lepsza ...
zobaczcie jakie slodkie istotki http://demotywatory.pl/3908421
, kiedy to mój syncio nie płacze. Jeżeli już to marudzi, ale żeby płakać?? i tak mocno?? też nie miałam pomysłu co się dzieję i dałam ibum. Zasną słodko na 2 h
Mój smakosz tak szeroko dzioba otwiera i rękę (moją) do buzi ciągnie, że powoli ciężko to nazwać smakowaniem. Ale gdyby robił to, co Dusia to na pewno nic na siłę - jednak skoro sama buźkę otwiera, a potem pcha do niej wszystko co pod ręką, to winne ząbki?
; pognieciemy sie jeszcze trochę słodko na tapczanie 
Ale wierzmy, że to było pragnienie ;-)).
i przyciął sam i nie było ani jednego kwiatka), pokoje odkurzone, podłogi i łazienka czyste, uporządkowałam wyprane pranie z ostatnich dni (bo juz przejścia przez pokój nie miałam
. ja ostatnio jak tesciowa przyjechałą zająć się troszke Mała to przez 3 godziny tylko podłogi odkurzyłam i umyłam, poszłam po zakupy i wziełam się za obiad. Normalnie w tym czasie to bym cała chate ogarnęła.