reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
Paulina to super! Jedźcie i przy okazji zaglądnijcie do innych, a nóż w innym Ci będzie bardziej pasować:) Nie wiem jakie buty bedziesz chciała kupować, bo w sumie będziesz miała długą sukienkę i nie muszą być jakieś super zdobione, ale w Plazie jest fajny sklep-ja tam kupowałam i naprawdę polecam.
Karola głowa do góry! Kto jak kto, ale ty to sobie poradzisz z mężem!:)

KAROLA duzo daliscie za Romera? Bo teraz w smyku jest niby promocja-699zl
ELUTKA pojedziemy pod koniec listopada/poczatek grudnia. W czwartek lece do Sztokholmu i a noz bedzie cos pieknego w cenie :)

Paulina no niestety... nie poszło po naszej myśli ale że szefa wczoraj nie było i M. nie mógł mu przekazać naszej decyzji a dziś pojawiła się nowa perspektywa pracy dla niego w NS to dyskusje nad przeprowadzką do NS nadal trwają.... mamy czas do wtorku....
daj znać jak już będziecie po wizycie w salonach z sukniami :tak:
jeśli chodzi o Ronera to dokładnie na tej promocji w Smyku kupiliśmy - niby na Allegro można 50 zł taniej znaleźć ale tu przynajmniej nie musieliśmy czekać, płacić za kuriera i ewentualne zwroty na gwarancję będą łatwiejsze;-)
Elutka - no ba! już nie z takich opresji wychodziliśmy cało :-p a teraz bardziej chodzi nie o to żeby utrzymać się w Krk tylko o to żeby co miesiąc odłożyć chociaż te 500zł na lokatę (i nie liczę tu funduszu dla Lilki bo to mamy wliczone w "koszta comiesięczne :-p - chodzi o to żeby ponad to jeszcze coś odłożyć)....

a ja dziś cały dzień w pracy - miałam okropny ruch i nawet zjeść nie było kiedy:baffled: bo jak wyciągałam jedzenie przy dzieciakach to od razu schodziły się i było "daj gryza" :-p
ale już mam spokój i tylko kasę podliczę i za pół godziny wybywam do domku:-D

KAROLA ooo widzisz.:) ja priori tez w smyku kupilam bo wlasnie z ta gwarancja lepiej szybciej i wygodniej ;) a gdzie ty pracujesz? Bo myslalam ze w przedszkolu ale jak doczytalam o rozliczaniu kasy to juz nie wiem ;D jak wybiore suknie to sie pochwale, chociaz nikt oprocz mojej mamy i druhenki mial do slubu nie widziec ale wy to co innego :))

Paulina - wow , ale weselicho się szykuje :) ja 3 lata temu za suknie dałam ok 2 tyś .

Karola - Ja miałam malinowe buty do ślubu i też z początku każdy się pukał w czoło :) Madonna piękne suknie ma , tylko te ceny …. Szkoda że mąż podwyżki nie dostał ..

Aria - zapomniałam napisać że świetne zdjęcia robisz :)

Elutka - też chcę tatuaż , i też się zebrać nie mogę :/ , a znasz jakieś sprawdzone studio ?

Karola a to nowości tu jakieś wypisujesz o wyjazdach...hmmmm
Amelia mam znajomego co ma studio koło Rynku i z tego co pamiętam ładnie robi:) choć kolega ostatnio robił u gościa w domu, zapłacił dużo mniej a bardzo ładnie ma zrobiony tauaż.
My fotelik kupiliśmy na necie, nie zakładam z góry że się coś popsuje a prawie 300zł w kieszeni :p
Paulina no ja myślę, że forumowym koleżankom to się pochwalisz :D

Paulina - nie w przedszkolu - niestety na etat sobie nie mogę pozwolić a i wykształcenie nie to (resocjalizacja i oligofrenopedagogika) :-p pracuję w Bonarce w bawialni dla dzieci lub "na kulkach" jak to niektórzy zwą;-) czekam w takim razie na Twoje chwalenie się sukienką:tak:
Amelia - ooo widzę że nie tylko ja miała "kolorowe" buty do ślubu;-) a Ty kiedy brałaś ślub? no właśnie Madonna się ceni ale z drugiej ręki można już suknię kupić znacznie taniej - a dla mnie nie ważne było żeby nowa była ale żeby pięknie się prezentowała:tak:
Elutka - miałam Ci pisać ale w pracy nawet na FB mi się nie udało wejść.... póki co myślimy i myślimy ale pewnie juz zostaniemy przy raz podjętej decyzji szczególnie że już zaczęłam się uczyć paszportyzacji sieci energetycznych coby trochę nadgonić M. pracy w domu;-) jeśli chodzi o fotelik to gdyby na necie za nasz można było dać znacznie mniej to też bym zamówiła przez neta ale 50 zł to akurat za kuriera by było :-p

reklama
Do góry