reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
Paulina jeszcze powiedz że w tym Smyku to w Bonarce byłaś... bo ja dziś byłam właśnie cały dzień na Krainie Maluszka koło Smyka....
AriaArt - suknię faktycznie kiepsko widać ale zdjęcia to Ty robisz cudne!! :tak:

KAROLA dokladnie w tym smyku. Kurcze, szkoda ze nie zwracalam uwagi wczesniej na te kulkolandie, teraz jak bede w bonarce to przyobserwuje :D

ARIA mam malutki niedosyt po tym zdjatku i prosze o wiecej !!!

Tu zdjęcie robione przez naszego fotografa:

IMG 001.jpg
Ale dziwnie szeroka wyszła dołem, nie była aż tak bardzo szeroka

A tutaj już sama robiłam:
sony.jpg

Karola
ja też dzisiaj odwiedziłam Bonarkę ;) i dziękuję za komplement o zdjęciach!

Załączniki

• IMG 001.jpg
    IMG 001.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 91
  • sony.jpg
    sony.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 88
Hey, pozwólcie, że się dołączę:-)
Część dziewczyn znam z pazdziernika 2012, a pozostałe witam równie serdecznie :tak:

Podczytałam kilka ostatnich stron i widzę, że króluje wątek ślubno-weselny.
Paulina tak jak pisały już dziewczyny to jest Twój dzień i powinnaś wyglądać i bawić się w tym dniu tak jak Tobie się najbardziej podoba. Nie rób nic pod przysłowiowego wujka Stefana, bo i tak wszystkim nie dogodzisz. Co do sukienki to Ci nie pomogę za bardzo bo ja nie cierpię nosić sukienek i na ślub najchętniej poszłabym w dżinsach i kompromisowo w białej bluzce:-p A w związku z tym, że sukienka była dla mnie rzeczą mało ważną, szyłam ją w Krk za 900zł+welon gratis w "salonie ślubnym Maja" czy jakoś tak. Gdybym miała spore fundusze i nie miała wyrzutów sumienia z wydania kasy na sukienkę to wybrałabym pewnie coś stąd: Suknie ślubne i wieczorowe ANNA KARA, Kraków - Moda ślubna 2013 - Strona główna .
Ale skoro Paulina jedziesz do Sztokholmu to może tam coś fajnego znajdziesz, może chociaż jakieś dodatki wpadną Ci w oko, zawsze to coś oryginalnego, nie "od nas".
AriaArt bardzo ładne zdjęcia robisz i szacunek, że się tak po ciąży zebrałaś, udział w konkursie na bb, rozwój interesu, no gratuluję samozaparcia i motywacji, oj przydałaby się i mi...
Karola doczytałam, że zastanawialiście się nad powrotem do Szkocji...gdzie tam mieszkaliście dokładnie? My też do dziś myślimy o powrocie w tamte strony, jednak łatwiej było odłożyć kasę a teraz żyjemy z miesiąca na miesiąc jak wy, bo ciężko coś odłożyć. Też myślimy o kredycie na mieszkanie w przyszłym roku, ciekawe jak będzie z tym nowym programem MdM. Ale póki co to ja muszę znalezc pracę...bo z jedną pensją to nie ma szans...także cieszcie się dziewczyny że macie pracę.
Elutka pozdrowienia dla Krzysia ;-)

Jeżeli chodzi o fotelik to my kupiliśmy recaro ten do 25kg, myślałam że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale póki co do 15kg sprawdza się dobrze, małemu wygodnie, a co najważniejsze bezpiecznie, też trafiliśmy na jakąś promocję w entliczku akurat.
Już zapomniałam jakie jeszcze wątki poruszałyście wcześniej, więc może będę się po prostu na bieżąco odzywać w miarę możliwości.

ARIA piekna :) zaraz sie okarze ze sie wszystkie mijalysmy hehe
MISZA witam sie i tu :) moja kuzynka wlasnie szyla w tej Mai za 999zl i moim zdaniem material porazka, tak jak pisalam wczesniej. Ja chce suknie z prawdziwego zdarzenia ;) a co do Sztokholmu to moj A. pracuje wlasnie naprzeciwko salonu sukien slubnych i mam zamiar go odwiedzic :D a ile daliacie za recaro? Jesli mozna wiedziec ;)

Oj...Maję odradzam odradzam odradzam! 3 moje koleżanki miały tam perypetię które nawet skończyły się na policji.

Mam wrażenie jakby dzisiaj cały Kraków zjechał się do Ikei....porażka jakaś. Jak Wam pisałam kombinuję ze studiem tymczasowym ( od kwietnia 2014 będę miała takie duże bo brak się wyprowadza) i pojechaliśmy w czwartek do Ikei kupić szafę. Zaprojektowaliśmy wszystko fajnie, ale jak ją dzisiaj skoczyliśmy składać to doszliśmy do wniosku że brakuje nam 3 półek więc po 14 pojechaliśmy po półki...stałam w korku 50 minut a młody to tak mi się darł w foteliku że nas chyba pół Krakowa słyszało :confused2::sorry: na biegu maż chwycił 2 opakowania półek ale oczywiście sto tysięcy osób w kasach...i wróciłam dopiero teraz. SZOK!

Misza82 dziękuję bardzo za cudne słowa!:zawstydzona/y: Firme mam dopiero 7 miesięcy, więc się rozkręcam ;)

Paulina to trzymam kciuki żebyś znalazła kieckę swoich marzeń :-) Jeszcze znajdziesz w tym Sztokholmie taką perełkę, że nam oczy zbieleją;-) niech się Twój mężczyzna przygotuje na wydatki jak tam zaczniesz szaleć po sklepach:-p
Ja po prostu chłopczyca jestem i sukienki ślubnej nawet nie chciało mi się szukać ale za to mogę się pochwalić obrączkami robionymi na zamówienie z naszymi odciskami palców i fajnymi zdjęciami ze ślubu, wesela i pleneru, do których lubię wracać.
Za recaro daliśmy coś ok. 790zł ale z myślą, że potem kupimy podkładkę za 50zł i generalnie kolejnego fotelika już nie trzeba będzie kupować.

AriaArt a co się działo w tej Mai że się kończyło na policji??

Ostatnia edycja:
MISZA nigdy nie widzialam takich obraczek :eek: pochwalisz sie zdjeciem? My chcemy obraczki zrobic ze zlota ktore daje moja mama, typu kolczyki pierscionki i to przetopic na obraczki. W swieta jestesmy umowieni u zlotnika i bedziemy omawiac czy to sie wogole oplaca.
A moj to nie ma sie czego bac ;D mama ubiera mnie cala do slubu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry