Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nam w dzien idzie 4/5 butelek 300ml a w nocy 1 do 1,5. My tez mamy 2/3 pobudki ale podoi i odlatuje
krzesła, pchacza itp rzeczy przenosi. Jakiś czas temu wymyślił sobie zabawę, że włazi pod firankę i idzie jak Panna Młoda z welonem
oj tak - dla chcącego nic trudnego
jutro chyba do lekarza sie przejdziemy ale z tego co pamiętam to czwartek mam wolny:-) sie zgadamy bo dziś M. zrobił obiecane schabowe (w formie szwajcarów) z majerankiem!!!!! on sie rozpływał a mi średnio smakowało więc niewiele straciliście
a ja teraz żartuję że musi iść do Master Chef

my samochód kupiliśmy w grudniu i tak naprawdę dopiero teraz zrobiliśmy generalny przegląd (chcieliśmy się przygotować do zimy) u znajomego mechanika i regulację gazu i zapłaciliśmy w sumie szaleńcze 200zł
wiec źle nie jest choć to starsze auto i pewnie na wiosnę czeka nas blacharka bo na zimę się nie opłacało....

a do piaskownicy jej nie zabieram bo jej to narazie wogole nie rajcuje, jedynie nad morzem byla zaciekawiona