reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina daj znać po wizycie. No widzisz, będziesz miała "pod nosem" :-) po co szukać i jeździć gdzieś dalej jak blisko jest ktoś sprawdzony :-)

reklama
Paulina - koniecznie daj znać po wizycie co lekarka powiedziała... w takim razie będę trzymać za Was kciuki :tak: a ta rozprawa to tylko formalność czy sąd może nie przyznać praw?
Magnatka - zapraszamy do rozmowy:-)

Lila już drugi dzień z kolei robi sobie tylko jedną drzemkę... ciekawe czy to chwilowe czy tak już jej zostanie:confused:

KAROLA raczej tylko formalnosc. Rodzice zrzekli sie praw, tzn zlozyli wniosek o zmienienie opiekuna prawnego na A. a on wydal pisemna zgode no i jest w stanie nas finansowo utrzymac. Rodzice sa tylko opiekunami na papierku narazie

Edit
Moja N. tez ma tylko jedna drzemke :)

Paulina dobrze, że to nic poważnego. I rzeczywiście soczki nie są wskazane przy biegjnce..ale ryż owszem.
Dzisiaj wymiękłam, ostatnio kupiłam kilka kaszek z bobovity z czego jedną malinową(zwykle kupuję ww zdrowej żywności i mieszam ze świeżymiowocami) i....mam nadzieję, że nic nie konsumujecie teraz- kupa mojego dziecka była granatowa...
Wrócę na chwilę do tematu bodziaków mianowicie wróciłam właśnie z Auchan i kupiłam dwa :-) jedne 4,9 a drugie 14,90, gatunkowo wydają się być ok. Ogólnie dużo fajnych ciuszków tam mają w fajnych cenach :-) oczywiście większy wybór w kolorach dziewczęcych...
tmp_20131211_183025184474255.jpg

Załączniki

• tmp_20131211_183025184474255.jpg
    tmp_20131211_183025184474255.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
ELUTKA a ja dodam ze bodziaki ze smyka sa tez ok, po praniu nic sie nie stalo. Tu przed praniem w sobote

Załączniki

• 1386783313461.jpg
    1386783313461.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Paulina - to skoro to formalność to mogliby oszczędzić rozprawy... niestety objawia się tu biurokracja naszych sądów....
cieszę się że u Nikoli wszystko w porządku:tak: przy biegunce warto podawać tak jak Elutka pisze ryż (kaszki ryżowe) i marchew... z owoców z tego co wiem tylko banany są zespalające i mogłyby pomóc.... reszta niestety powoduje że kupy są luźniejsze...
ja wiem że większość dzieci w Lilki wieku ma już jedną drzemkę ale ona miała własnie dwie dlatego póki co trudno mi się przestawić że zasypia dopiero koło 13... ciekawe co będzie w przyszłym tyg. jak własnie w godzinach drzemki M. będzie ją musiał przywieźć do mnie do pracy a potem ja ją będę musiała do domu zawieźć:confused: zaśnie mi we wózku czy nie? zobaczymy...
widzę że bodziaki typowo dziewczęce:tak: ale dobrze że po praniu nic im się nie stało:tak:
Elutka - mówiłam że Auchan ma fajne rzeczy dla dzieci;-) pewnie teraz częściej tam będziesz skoro nie musisz aż do Bonarki jechać:-) u nas raz była kupa czerwona po buraczkach:-D

Do góry