reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

KAROLA zaproszeniami tez bede zainteresowana :) No wlasnie te zgrabne nogi trzeba miec a u mnie jest odwrotnie ;D i ELUTKA miala chyba dosc wysoka szpilke a ja dlugo w takich nie pociagne bo zaraz stopy mnie rozbola.
ELUTKA ja tez chce na zamowienie suknie szyc. Wiec tez sie nastawiam na 2/3 tys, a raczej nastawiam mane bo to ona mnie ubiera ;) jeden wydatek mniej.

Wyruszylam z mloda wkoncu na spacer i wracalysmy w deszczu.. masakra.

reklama
Paulina - jakby coś to pisz na FB co Ci się podoba:tak: masz jeszcze dużo czasu żeby przyzwyczaić nogi do wysokich szpilek - wystarczy pochodzić w takich butach po kilkanaście minut każdego dnia i noga Ci się przyzwyczai:tak: ja już bez problemu wytrzymuje całą noc w 12 cm szpilach a jak na poprawiny idziemy to i kolejną noc też:tak: a teraźniejsze buty są o tyle dobre że mają platformę i szpilki wydają sie wyższe niż są w rzeczywistości a buty są wygodniejsze:tak:
ja dziś chyba na spacer nie wyjdę bo jak poszłyśmy wczoraj to trochę zmarzłam a dziś katar mi sie zaczyna :baffled:

Paulina obawiam się, że ciężko Ci będzie uszyć princesske poniżej 3tyś..może inaczej...ja poszłam do sprawdzonego salonu z tradycją i naprawdę dużym doświadczeniem, bo bałam się że mi spi...ą gdzie indziej. Zwiedziłam naprawdę dużo salonów i w niektórych jakoś była beznadziejna..
Buty rzeczywiście miałam na dużej szpilce, ale miałam też na zmianę płaskie:)

ELUTKA a mozna wiedziec jaki to dokladnie salon? Bo nie chce badziewia. Kuzynka moja hajtala sie w sierpniu tego roku i szyla na sw. Filipa w salonie w ktorym wszystkie suknie slubne sa po 999zl, a jak zobaczylam ta suknie dwa tygodnie przed weselem, juz gotowa to mi sie plakac chcialo tak beznadziejnie uszyta. No ale moja kuzynka to inna bajka, bo ona szla tokiem myslenia " po co przeplacac jak suknia jest na raz" i to samo mi mowila.. A porzadna princesska to moje marzenie..
KAROLA mam kozaczki na szpilce na zime wiec bede trenowac ;D

Na Długiej, nazywa się Mendelssohn. Wyglądem może jakoś super nie zachęca, ale myślę że kobitki tam pracujące znają się na rzeczy:)
Ślub się ma raz w życiu i osobiście uważam, że warto azinwestować w sukienkę marzeń...:)
Aria szaleństwo:) Moja by podobnie kosztowała gdyby miała "bogate dodatki" w stylu kryształków, koronek itd, ale była z zupełnie gładkich materiałów za to dosyć falbaniasta:)
Paulina też możesz mieć buty na zmianę:) Ja bym w tych szpilkach nie wytrzymała na bank całego przyjęcia choć momentami wygodniej mi było właśnie w szpilkach niż płaskich, które mnie obtarły...hehe

Elutka - mogę potwierdzić to że czasem lepiej dołożyć a mieć suknię z lepszych materiałów itp.
Paulina - te suknie na Filipa może i są tanie ale w porównaniu z sukniami z dobrych salonów wyglądają niestety jak szmaty:baffled: choć ostatnio znajoma szyła tam sukienkę która była przepiękna ale to była suknia bardzo prosta - cała z muślinu, odcinana pod biustem bez żadnych świecidełek:tak: ale już bardziej wymagające suknie niestety wychodzą okropnie.... ja na co dzień chodzę w płaskich butach ale jak już idę na imprezę typu wesele to nie zdejmuję szpilek bo je uwielbiam a przecież nie ubiorę ich na spacer z dzieckiem:eek:
AriaArt - pochwal się swoją kiecą:-)

ja pewnie też wolałabym zapłacić więcej za suknię ale jak sie trafiła moja wymarzona sukienka w niskiej cenie to czemu nie skorzystać :-p a dodam że cała była z jedwabiu a gorset wyszywany kryształkami Swarovskiego :tak: a nowa dostępna była jedynie w Madonnie za prawie 5 tys. więc na tyle bym sobie nie pozwoliła :-p

reklama
Do góry