Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nawet jeśli się okaże że tak to nie ma problemu z ponownym polakierowaniem więc kolor zostaje taki jaki jest 
Zestawienie dwóch kolorów może być fajne, ja mam naprzemiennie akurat. Przy takiej przestrzeni nie trzeba się obawiać żywych kolorów. Co do konkretnych kolorów - to chyba muszą być takie, w jakich się dobrze czujecie. Jak nie lubisz np zieleni to nie ma co męczyć oczu.
Przywieźliśmy materac dla Oliwki i nasze dziecko poraz pierwszy od 2 i pół roku nie będzie spało między nami ...
Mam mieszane uczucia, trochę się cieszę, ale też trochę mi smutno. No i boję się, że będą nocne wędrówki.
;-)
Zobaczysz że dzieciaczkom się spodoba! Jak mam każde pomieszczenie oprócz łazienki tak pomalowane, że jeden kolor jest ciemniejszy i żywszy i wygląda to fajnie. U Milenki jest jedna ściana zielona, na której jej łąkę wymalowałam, a kolorek był naprawdę oczojebny że tak się wyrażę... "Alpejska łąka" z Duluxa o ile dobrze pamiętam. 
Śpi... ale nie poszło gładko. Najpierw kazała mi wyjść, ale po minucie się rozpłakała i musiałam się z nią położyć. Potem było pół godziny kręcenia się w łóżku, potem jeszcze siusiu jej się zachciało, a po siusianiu w sumie w ciągu paru minut usnęła. Narazie śpi, ale nocki się boję, bo Oli koło 5tej rano na śpiocha zawsze maca ręką czy jestem...Ojoj Kasiu ciekawe jak Oliwka to zniesie;-)
Śpi... ale nie poszło gładko. Najpierw kazała mi wyjść, ale po minucie się rozpłakała i musiałam się z nią położyć. Potem było pół godziny kręcenia się w łóżku, potem jeszcze siusiu jej się zachciało, a po siusianiu w sumie w ciągu paru minut usnęła. Narazie śpi, ale nocki się boję, bo Oli koło 5tej rano na śpiocha zawsze maca ręką czy jestem...

Jak jej pozwolę przychodzić do nas w nocy, to boję się, że już tak zostanie na dłużej.