reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

kupiłam jakiś czas temu pieluszki fioletowe Tesco, polecam, trochę tylko twardsze od pampersów, na rzepy, u mnie się sprawdziły więc polecam:tak:
a i kosztowały mnie 0,40 za sztukę

reklama
Jezeli chodzi o balsamy lekko opalajace to ja uzywam Nivea i jest niezly, ale nie smaruje sie nim codziennie, tylko co drugi dzien - na zmiane ze zwyklym granatowym Nivea.

Co do preparatow przeciw komarom i innym paskudnym owadom to my narazie nic nie stosujemy. Musze sie zapytac w aptece czy jest cos odpowiedniego dla takcih maluszkow.

Ja mam filtr 30 w tej chwili dla malej, a firmy nie pamietam :-( jak zajrze do plecaka to napisze :-) Mam tez 15 z dax kosmetics, ale tej pewnie bede uzywac u schylku wakacji albo na spacery pod wieczor.

reklama
Do góry