Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

(choć kiedyś juz cos takiego mi wpadło w ucho tylko już nie wiem od kogo to słyszałam)o tym nie zakładaniu ortopedycznych bucików "na wszelki przypadek" mówił fizjoterapeuta Paweł Zawitkowski w programie "Mamo, już jestem"; te buciki mogą więcej złego zrobić niż dobrego i że najlepiej najdłużej na bosaka (albo w skarpecie)
a buciki ortopedyczne zakładane na zdrowa nóżkę mogą ją tylko wykrzywić
a we wszystkich sklepach co buciki ogladała wkładki sa profilowane
ale zajrze jak bede w pl
Ja tych bucików na pewno nie kupię bo mają za wysoki i za twardy zapiętek, dziecko w takich butach chodzi jak w butach narciarskich i stópka nie pracuje tak jak powinna o tym mówił Paweł Zawitkowski, no i to co już Leyna napisałaMoje dziecko narazie smiga na bosaka :-) Bo juz od miesiaca jade jej po buty i dojechac nie moge :-)
A co sadzicie o bucikach Elefanten dostepnych w Deichmannie? Bo nad nimi sie zastanawiam...
;-)
. Sprawdziłam mokrą pieluchę czy dobrze chłonie wilgoć, przykładam rękę, a ręka cała mokra
, w pieluszkach rossmanowskich mi się to nie zdarzyło, chłoną świetnie
. Jakoś zużyjemy tą pakę happy
, ale będę musiała znacznie częśniej zmieniać małej te pampki, bo normalnie jej tyłek czuje się w nich chyba tak samo jak w tetrówce

oj to niedobrze, ja raz kupiłam happy i nie miałam wiekszych problemów poza tym że sztywne no i teraz jak dzieciaki tak śmigaja to sobie nie wyobrażm jak by ewka miała sie "turlać" z taka tekturą miedzy nogami. pampki są mięciutkie.nie kupowałam jeszcze tych rossmannowskich takich duzych. chyba sie skusze bo wiele dziewczyn poleca.Ja Wam chciałam zdecydowanie odradzić pieluchy happy, ostatnio kupiłam je w promocji, ale pierwszy i ostatni raz. Sprawdziłam mokrą pieluchę czy dobrze chłonie wilgoć, przykładam rękę, a ręka cała mokra
, w pieluszkach rossmanowskich mi się to nie zdarzyło, chłoną świetnie
. Jakoś zużyjemy tą pakę happy
, ale będę musiała znacznie częśniej zmieniać małej te pampki, bo normalnie jej tyłek czuje się w nich chyba tak samo jak w tetrówce
![]()