Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale jak już trzeba buty kupić to zawsze muszą być o rozmiar większe, najlepiej z patykiem do sklepu jak się nie chce dzieciaka zabierać, albo jak już jedne znajdziecie, to z tym za małym butem do sklepu, żeby wziąć o 1 rozmiar większy;-)

a w domu lata w skarpetach z abs-em tylko musze chyba czarne kupic bo białe po godzinie jakoś kolor zmieniaja

odkąd zaczął siadać, wstawać i raczkować to coraz bardziej podwija te paluchy :-( nawet stoi na takich podwiniętych. paznokcie już zaczęły mu sie odkształcać
im bardziej jest podekscytowany tym mocniej paluszki zaciśnięte. nawet jak siedzi w krzesełku czy łóżeczku to paluchów za nic nie chce prostować. w butach też podkurczone palce są. ja się boję, że on się źle nauczy chodzić. rozmawiałam z moją znajomą i radziła właśnie wizytę u neurologa. idziemy dopiero 28 maja. prywatnie, bo państwowo to terminy, że hoho, ale prywatnie tylko troszkę lepiej. jak będę coś wiedzieć to się podzielę info.