reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

polecam pampersy 4 (9-14kg) ale w tych fioletowych opakowaniach-takie majteczki. Sa bardzo wygodne przy zakladania jak dziecko stoi no i swietnie leza. I tak jak w tych zwyklych maja strech po bokach ale maja rowiez z tyly i z przodu. Kupilam na "sprobowanie" male opakowanie (18 szt.) za 20 zl. Sa bardziej chlonne, niby grubsze sa ale jakby bardziej przewiewne. Sa z bardzo dobrego,miekkiego,delikatnego materialu.
Naprawde polecam!

chciałam te pieluszki zakupic na wyjazad, ale nigdzie ich nie moge znaleźć...
albo ja szukac nie potrafie...

reklama
a co dziewczyny sadzicie o jakis pieluszkach z Belli Happy czy cosik takiego? dzis mi kuzynka z Polski wlasnie o nich mowila ze pampersy nimi zastapila :)
ja te tez mam ale powiem Ci ze pampki to pamki bo belle sa jakies takie szeroki i nie wchlaniaja tak dobrze jak pampers skora jest troche wilgotna :crazy:

potwierdzam ..pampki majteczki sa swietne...my uzywamy ich na wszystkich spacerach i wyjazdach ..latwo zciagnac ( rozrywasz boki ) i dziecko nie musi lezec...nasza mala nie znosi kladzenia do przewijania

a moja odrazu przekreca sie na brzuszek i ucieka raczkujac :-D:-D jedyny na to sposob to danie pilota od tv lub komorke :-D:-D

Nocka my robimy dokladnie to samo. Podczas przewijania dajemy malemu "zakazane" zabawki zeby tylko sie na brzuszek nie odkrecil i nie uciekal.

reklama
moja Alka też się wierci przy mianie pampera, jak do niej mówię co robię i proszę o otwarcie kremiku to jakoś słucha i giry do góry daje, ale jakbym tak chciała na siłę ją przewinąć to nie ma szans;-)

Do góry