Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no jeszcze na uczelni robiliśmy analize różnych wód gruntowych z łodzi i okolic, nic dobrego tam nie ma ,żelazo,ołow i inne ciężkie pierwiastki,ale ja sie tym za bardzo nie schizuję,pijemy normalna kranówe tylko że zawsze przegotowaną,no właśnie, Aga, Ty - o ile dobrze pamiętam - jesteś chemikiem z wykształcenia. robiłaś kiedyś jakieś testy wodom?
Sandra...ale przyniesli ci ciepla wode czy taka jak dla doroslych czyli chlodna?
Mialam dla niej wrzatek w butelce w termosie, a ze darla sie jak glupia, a bylo cieplo i woda nie stygla to poprosilam o mineralke i dodalam do niej wrzatku, moze na odwrot - wylalam 3/4 wrzatku z butelki i nalalam mineralnej :-)

My jak na spacerek idziemy to bierzemy tez soczek w niekapku, jakies flipsy albo herbatniki i tyle. Ale jak wiem, ze gdzies siadziemy albo zahaczymy o znajomych to biore i mleko i sloiczek :-) Mleko daje w momencie jak mala jest mega marudna i chce zeby szybko zasnelaa ja mleka nie noszęzawsze mam ze sobą soczek albo herbatkę, serek jakiś i flipsy, bo na dłużej to zupkę zabieram
![]()