reklama
czy te pampersy są w pomarańczowym opakowaniu? bo już jakiś czas temu widziałam na stronie pampersa, ale w sklepach nie
mój chłop ostatnio kupił paczkę huggiesów, bleee Alka wcale dużo nie pije a kilka razy się przesikała, tzn. nam one przemakają, z tescowymi się to nie zdarzyło

mój chłop ostatnio kupił paczkę huggiesów, bleee Alka wcale dużo nie pije a kilka razy się przesikała, tzn. nam one przemakają, z tescowymi się to nie zdarzyło

widziałam te pampki na stronie pampersa...cena kusi...ale w sklepach ich nie widziałam
a ile szt. jest w opakowaniu?? ja to zreszta musiałabym zobaczyć na żywo , bo my w najwiekszych pampersach sie zbytnio nie miescimy
i troche boje sie tego rumianku...
dla zniszczonych włosów polecam z czystym sumieniem błoto z bielendy
oczyszcza skórę głowy i regeneruje włosy, nawet moje pirze wygląda o niebo lepiej:-)nawet po wysuszenia suszarka włosy sie błyszcza i sa takie fajne mięciutkie i nie musze ich prostownica atakowac bo wygladaja ...po prostu ładnie
Frisco.pl - supermarket online. BIELENDA Powitanie z Afryką Błoto do włosów
polećcie jakis kremik pod oczy ...bo cos mi sie wydaje ze zaczynam sie starzec i cos trza z tym zrobic ale jest tyle kremów ze sama nie wiem jaki wybrac, do tego taki co by póxniej oczy nie szczypały bo mam alergiczne

dla zniszczonych włosów polecam z czystym sumieniem błoto z bielendy

Frisco.pl - supermarket online. BIELENDA Powitanie z Afryką Błoto do włosów
polećcie jakis kremik pod oczy ...bo cos mi sie wydaje ze zaczynam sie starzec i cos trza z tym zrobic ale jest tyle kremów ze sama nie wiem jaki wybrac, do tego taki co by póxniej oczy nie szczypały bo mam alergiczne
mada- to ja musze tego błota spróbować, bo włosy tez mam koszmarne
kilka lat rozjaśniania zrobiło swoje:-(
a pod oczy polecam krem vichy myokine- dość drogi, ale rewelacyjny i wydajny!!! miałam loreala i olaya- ale te do vichy się nie umywają!

a pod oczy polecam krem vichy myokine- dość drogi, ale rewelacyjny i wydajny!!! miałam loreala i olaya- ale te do vichy się nie umywają!
Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry a Ty młodziutka jesteś wiec chyba nie ocenisz kremu pod tym kątem...
nie zapominaj kochana że ja czuje oddech 30-stki na plecach
bedyta- no ja tak właśnie myślałam o erisie bo ostatnio zrezygnowałam z nivea soft na rzecz kremu dla "starszych" i jestem zadowolona z erisa ; ew. musze pomysleć o AA
nie zapominaj kochana że ja czuje oddech 30-stki na plecach

bedyta- no ja tak właśnie myślałam o erisie bo ostatnio zrezygnowałam z nivea soft na rzecz kremu dla "starszych" i jestem zadowolona z erisa ; ew. musze pomysleć o AA
Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry
kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda

a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona

kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda
a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona![]()
Ewcia nie czaruj, nie czaruj

coś mi sie popaprało ze skórą, mam bardzo zaognione jakies dziwaczne rzeczy, ani to pryszcz ani nie wiadomo co...alergia na pewno nie... tak jakby pory bardzo rozszerzane , ogólnie wyglada bardzo mało atrakcyjnie ...zakupiłam maseczki oczyszczające i nawilżające, krem erisa przciwrodnikowy, żel do mycia sciagajacy... jak nie zlezie to kosmetyczka mnie czeka...a ja tak nie lubie jak ktoś mi grzebie na twarzy
a no kupiłam krem regenerujacy erisa pod oczy- zobaczymy czy bedzie lepiej, na reszcie twarzy na razie zmarszczek brak

reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Łóżko, łóżeczko KOTEK (343851196) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to nasze lozeczko - jest super...
Podziel się: