Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I fajny jest jeszcze Dove brazujacy
Tyle, ze trzeba dluzej czekac na efekty.
Przydaloby sie jednak cos dla starszej skory kupic.
Sara bylaby zachwycona czyms takim i pewnie pol dnia by w nim chciala siedziec
:-)
Marta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry
zastanawiałam się nad czym w sprayu.widziałam w sklepie samopoalacz L'Oreala ale nie wiem czy to dobre...
zostawiał smugi i bardzo nienaturalnie wyglądał...to chyba dobry pomysł, ale myślałam, że to drożej wychodziLeyna- jeżeli chcesz byc ładnie opalona a nie chcesz ryzykowac to polecam opalanie w gabinecie kosmetycznymMarta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry
![]()