reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

oj, obawiam się, że nie mam czasu szukać gabinetu, który oferuje takie zabiegi już nie mówiąc o pójściu tam :-( muszę spróbować z samoopalaczem. jakimś...

reklama
Dziewczynki, jakie macie odkurzacze???

Pytam, bo wczoraj znienacka piardnal nam nasz wysluzony zelmer 1010 i juz niestety nieodwracalnie:no: (kurde, "dobry" moment sobie wybral btw - w samym srodku pylenia i linienia na potege Gandzi:baffled::baffled:). Musimy wiec zakupic w najblizszych dniach nowy, najchetniej Zelmer albo Philips. Polecilybyscie jakis model moze(oczywiscie w rozsadnej cenie, nie za 5 tysiakow jakies rejnboły:-p), bo ja sie nie orientuje zupelnie w tym temacie? Pliz i sękju;-)

Dominique, my mamy jakiegos Samsunga, ale jaki model to nie mam pojecia :-p
A wybralas juz cos??

Ewus, my na noc uzywamy od ponad miesiaca tylko Sleep&Play i akurat rewelacyjnie sie sprawdzaja - Sara ani razu sie nie przesikala :tak::-):tak:a dalej pije wliczajac wieczorne mleko i nocny sok/herbatke ok. 500-700ml :szok:
W ciagu dnia lecimy na tescowych, a na noc S&P :tak:

fajnie, że cena przyzwoita:-) my lecimy na ziaji, Alki nie rusza;-) a do całego ciała mam z avonu ten niebieski w spreyu dla dzieci, też jest super:tak:

polecam do odkażania ran octenisept, w sprayu, nie szczypie, nie pieni się i sama sprawdzałam na prawdę nic nie czuć, kosztuje ok18 zł 50ml, można kupić i większy 200ml

polecam do odkażania ran octenisept, w sprayu, nie szczypie, nie pieni się i sama sprawdzałam na prawdę nic nie czuć, kosztuje ok18 zł 50ml, można kupić i większy 200ml
Dobrze wiedziec, bo u nas non stop jakies kontuzje :baffled::sorry2:
Dzisiaj np. az dwie - zdarty lokiec (bo spadla z quada :baffled:) i ugryziony jezyk jak spadla z hustawki-rownowazni :baffled::sorry2:

reklama
hahhaa Sandra macie niezla rojberke tam :d

u nas nie ma za wiele ODPUKAC zdarc i ran :D zdarzylo sie jedno zdarte kolanko kilka miesieczy temu :Dhuhu odpukac poki co jest OK ;)

Do góry