reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/Odradzam

Frutisku katarek jest naprawde super i bezpieczny ...dalejgo z czystym sumieniem polecam!

Jezeli chodzi o chusteczki to my sporadycznie ( w domu tylko i wylacznie woda do mycia pupy) na spacerkach Pampers sensitiv . Malo ich uzywam wiec wydaja mi sie w miare wydajne!

Pampersy 3 rewela , u nas zdaly egzamin. Jestem zadowolona

Dziewczyny ma pytanie co do lezaczka - bujaczka z fisher price , jaka to cena i czy oparcie mozna regulowac bo jestem na kupnie ?????

reklama
Dziewczyny ma pytanie co do lezaczka - bujaczka z fisher price , jaka to cena i czy oparcie mozna regulowac bo jestem na kupnie ?????

na allegro cena to jakieś 180 zł + wysyłka (u nas 20 zł)
regulować oparcie można, ale ma tylko 2 stopnie regulacji - bardziej płasko i mniej płasko

dziewczyny a ja mam pytanko, czy któraś z was używa nosidełka- takiego co dzieciaczka na brzuszku się nosi? słyszałam na temat tego nosidełka wiele opinii- głównie negatywnych, ale jakoś tak mnie kusi...

A ja polecam leżaczek firmy Chicco - taki: Leżaczek CHICCO SOFT REFLEX - wys.0zł - 4 KOLORY (127628060) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj kupiliśmy Oliwierowi i już jestem nim zachwycona. Mały może swobodnie się na nim wyciągnąć, bez problemu posiedzieć, aby obserwować świat i pospać bez wysiłku dla kręgosłupa. Wczoraj jak go włozyłam na próbę, to szybko w nim usnąć i spał aż 3 godziny, co wieczorami bywa u niego rzadkością, więc chyba mu tam wygodnie. Wlaśnie teraz znowu sobie smacznie w nim chrapie :)

Ewa, co do nosidelka, to ja gdzieś juz pisałam, że mam womar rain. Można w nim nosić dziecko od drugiego miesiąca, na początku na leżąco, a później jak trzyma sztywno główkę w pozycji pionowej. U mnie sie sprawdza, jak musze gdzieś wyskoczyć, to nie tacham wózka tylko pakuję mała do nosidła i idę. W ogóle Kinga po minucie w nosidełku - śpi:-)

Właśnie też zamierzałam kupić leżaczek, ale wydaje mi się, że w tym z Fishera dziecko leży dokładnie tak samo jak w foteliku samochodowym, a ten z Chicco Ola jest niezły - tylko ta cena...No i doszłam do wniosku że juz chyba mi sie to nie opłaca, szkoda wywalać tyle kasy, żeby go używać 2 miesiące, ale może sie mylę.

Hej a ja polecam pieluszki DADA z biedronki do tej pory uzywałysmy pampersów i mimo ze były to 2 a moja panna wcale nie jest mocno pulchniutka to ciagle miała poodciskane gumki a w dada 1 nic jej sie nie odciska i jakos wogle nie widze roznicy między pampersami moze i nawet sa lepsze..takze polecam:-)

Polecam Krem Specjalny EMOLIUM na smarowanie alergicznych schodzących wysypek. Stosujemy 3 dni i Pszczoła już prawie nie ma pryszczochów;-)

reklama
Do góry