reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

reklama
Chyba....:-)
Lucky gratuluje z calego serca. Bedziesz teraz miala ubaw z niego na pewno. Takie male rozbojniki sa super ekstra!

Słuchajcie taki maleńki prześliczny sierściuch zapchlony :-) Cudeńko normalnie!!! T znalazł go na podwórku. Ma max 3 tygodnie. I zrobiłam mu póki co prowizorkę do jedzenia i spania. W łazience bo tam najcieplej i cholernik zwiał:-D Nie wiem gdzie sie schował. Pewno sie gdzieś wgramolił i śpi. Nie zna mnie wcale i nie wie jak reagować:eek: chłopaki nazwali go LEO:-D:-D żeby śmiesznie było. Ps kto wie kiedy kastruje się koty??? Ile tygodni??? Słyszałam że 12 ale czy prawda??

Nie mam pojecia, ale chyba 12 to za wczesnie. Musi troszke dojrzec. Ale najlepiej udaj sie do weterynarza, niech powie kiedy go zaszczepic i kiedy kastrowac. Daj pozniej zdjecia!

reklama
Kiedyś też znalazłam 2 małe kotki w lesie:-)!!! Jakiś deb il je wyrzucił:wściekła/y::wściekła/y:!!!
Lucky!!!! To fajnie ze masz sierściucha w domu:-):-)!!!! A kiedy się kastruje to nie wiem!!! ale nie radzę kastrować bo z tego co słyszałam to potem wszędzie sika kot!!! Przynajmniej sąsiadka tak miała!!!Tylko że ona miała kocura!!! A ty co masz???? Ją czy jego???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry