Hehe, Lucky, gratki! :-)
Kociaki są przeurocze!!!
Radziłabym weta, bo jak jest za mały, to trzeba będzie mu masować brzuszek i takie tam różne rzeczy... ale my kiedyś mieliśmy takiego mega malucha (za wcześnie odstawiony) i generalnie był ok, sam jadł i się wypróżniał
Koty ok. 7 tyg powinno się odstawiać od matki, więc jeszcze trochu maly...
Kastruje się generalnie jak wykwitną mu na wierzch jajka :-) Zauważysz na pewno.
Wtedy też dowiesz się czy to kot czy kotka, bo na tym etapie nawet weci się mylą
Miłka pewnie ci więcej napisze, jako doświadczona kociara...
Uwielbiam koty!!! Sama chętnie bym miała, ale D. jakoś się czuje obiektem polowań i stanęło na króliczynie...
Kociaki są przeurocze!!!
Radziłabym weta, bo jak jest za mały, to trzeba będzie mu masować brzuszek i takie tam różne rzeczy... ale my kiedyś mieliśmy takiego mega malucha (za wcześnie odstawiony) i generalnie był ok, sam jadł i się wypróżniał
Koty ok. 7 tyg powinno się odstawiać od matki, więc jeszcze trochu maly...
Kastruje się generalnie jak wykwitną mu na wierzch jajka :-) Zauważysz na pewno.
Wtedy też dowiesz się czy to kot czy kotka, bo na tym etapie nawet weci się mylą

Miłka pewnie ci więcej napisze, jako doświadczona kociara...
Uwielbiam koty!!! Sama chętnie bym miała, ale D. jakoś się czuje obiektem polowań i stanęło na króliczynie...

Kąpany w zlewie bo normalnie czarny był i nie wiedziałam co plama a co brud:-) Dzieki za rady co do kastracji. Myślę że to kot i taką mam nadzieję, bo nie chce lamentu marcowania pod oknem
I chcę mieć jeszcze jednego żeby mu smutno nie było. T powiedział że jeszcze kilka takich małych biega więc jutro przyniesie kolejnego
Ale dam radę. Szczepienie sterylizacja i prima koty!!!