reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

połóg: dochodzimy do siebie po porodzie

reklama
ja jestem 3,5 tygodnia po porodzie,
dla mnie połóg jest/był ok, właściwie już nic ze mnie nie leci i ogólnie czuję się dobrze, miewam czasem pogorszenie nastroju, trochę pochlipię w poduszkę ale zaraz jest ok ...
żadnych bóli krocza bo nie pękłam ani nie byłam nacinana
czasem tylko bolą mnie plecy, tak na oko to jakby w tym miejscu gdzie była igła od znieczulenia ... ale tak może być jeszcze jakiś czas więc czekam ...

jedna sprawa mnie tylko niepokoi ... otóż ja nie miałam żadnych bóli kurczącej się macicy ... cieszę się, że nie bolało tylko czy tak może być, miała tak któraś z Was?

hehe ale się uśmialam pożyczyłam pas i nie mam go na co założyć;)brzuch prawie jak sprzed ciąży:)

ja jestem 3,5 tygodnia po porodzie,
dla mnie połóg jest/był ok, właściwie już nic ze mnie nie leci i ogólnie czuję się dobrze, miewam czasem pogorszenie nastroju, trochę pochlipię w poduszkę ale zaraz jest ok ...
żadnych bóli krocza bo nie pękłam ani nie byłam nacinana
czasem tylko bolą mnie plecy, tak na oko to jakby w tym miejscu gdzie była igła od znieczulenia ... ale tak może być jeszcze jakiś czas więc czekam ...

jedna sprawa mnie tylko niepokoi ... otóż ja nie miałam żadnych bóli kurczącej się macicy ... cieszę się, że nie bolało tylko czy tak może być, miała tak któraś z Was?
ja po pierwszej ciąży także nie czułam obkurczania się macicy za to teraz o wiele bardziej zwłaszcza przez pierwsze 2-3 dni i podczas karmienia małego, z tego co pytałam to jest to normalne, w każdej następnej ciąży jest to odczuwalne coraz bardziej

reklama
Ja w piatek bedzie 2 tyg jak jestem po porodzie i chyba już wszystko zagojone;)Czasami mam doła jak mała wisi godzinami na cycu ale jakos daje rade;)

Do góry