reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

połóg: dochodzimy do siebie po porodzie

No na spiralke trzeba ok 500zł wydac jakby nie patrzec,ale ja nie mam innego wyjscia. Przez problemy z krzepliwoscia krwi nie moge stosowac zadnych hormonalnych zabezpieczen czyli tabletki,plastry i zastrzyki odpadaja :nerd:

reklama
Dziewczyny od paru dni boli mnie brzuch tak nad pępkiem, na początku tylko przy dotyku teraz praktycznie przy każdej czynnośći. Najgorzej to jak dziecko na ręcę biorę (a brać przecież trzeba :-( ) Jak myślicie co to może być?? Zwykłe przeforsowanie czy coś w środku nie tak??

Dziewczyny od paru dni boli mnie brzuch tak nad pępkiem, na początku tylko przy dotyku teraz praktycznie przy każdej czynnośći. Najgorzej to jak dziecko na ręcę biorę (a brać przecież trzeba :-( ) Jak myślicie co to może być?? Zwykłe przeforsowanie czy coś w środku nie tak??
Ja uważam, że boli Cię żołądek...też tak miałam;)

Żołądek?? dlaczego miałby boleć żołądek?? Sama nie wiem to bardziej taki mechaniczny ból, oj ciężko go opisać co jak zakwasy ale nie do końca :-)

dziewczyny uwazajcie na noszenie, 6-8 tygodni mozemy tylko dziecko nosic, juz nawet dziecko w foteliku jest za ciezkie
polozna naopowiadala mi o przesunietych macicach i komplikacjach, jakie moga byc, wole poczekac z noszeniem
nawet mokre pranie moze byc za ciezkie, chyba ze noszone na raty

dziewczyny uwazajcie na noszenie, 6-8 tygodni mozemy tylko dziecko nosic, juz nawet dziecko w foteliku jest za ciezkie
polozna naopowiadala mi o przesunietych macicach i komplikacjach, jakie moga byc, wole poczekac z noszeniem
nawet mokre pranie moze byc za ciezkie, chyba ze noszone na raty
wlasnie to samo nam mowila polozna, bron boze dzwingac wozek albo wanienke z woda itp:no:

reklama
Do góry