zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziewczyny po cc - stosujecie coś na bliznę?
ja tylko myję szarym mydłem, jeszcze mam strupki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 1 cm mi brakuje zeby sie dopiac w spodniach sprzed ciazy :-) Od razu humor lepszy
Kasiek- jeszcze kilka dni i przestanie Cie bolec. U mnie jakies 11 dni bolało a teraz juz ni nie boli i powoli nitki sie wykruszająPolewasz Tantum Rosa?
kochana ja jeszcze nigdy tak sie nie cieszyłam że mogę usiąść na pupie po ponad 2 tygodniach. nie mówiąc nic o chodzeniu czy leżeniu. masakra. na prawdę poród wspominam bardziej miło. do tego żylaki na pupci wyskoczyły. tamtum rosa na prawdę pomógł i wietrzenieDo tych które popękały lub były nacinane: jak radzicie sobie z bólem? Mnie już szlag trafia... piecze, ciągnie, szczypie - zaraz zwariuję! Już minął tydzień a dalej boli jak nie wiem co... HELP!!! :,(
kochana ja jeszcze nigdy tak sie nie cieszyłam że mogę usiąść na pupie po ponad 2 tygodniach. nie mówiąc nic o chodzeniu czy leżeniu. masakra. na prawdę poród wspominam bardziej miło. do tego żylaki na pupci wyskoczyły. tamtum rosa na prawdę pomógł i wietrzenie![]()