reklama
Dziewczyny od paru dni boli mnie brzuch tak nad pępkiem, na początku tylko przy dotyku teraz praktycznie przy każdej czynnośći. Najgorzej to jak dziecko na ręcę biorę (a brać przecież trzeba :-( ) Jak myślicie co to może być?? Zwykłe przeforsowanie czy coś w środku nie tak??
Klementinka
Fanka BB :)
na macice to chyba juz za wysoko ale tez bym sie przeszla do lekarza, nie ma co lekcewazyc brzuchowych spraw w pologu
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja uważam, że boli Cię żołądek...też tak miałamDziewczyny od paru dni boli mnie brzuch tak nad pępkiem, na początku tylko przy dotyku teraz praktycznie przy każdej czynnośći. Najgorzej to jak dziecko na ręcę biorę (a brać przecież trzeba :-( ) Jak myślicie co to może być?? Zwykłe przeforsowanie czy coś w środku nie tak??
koriander
a nie nadwyrezylas sie np podnoszac cos ciezkiego w ostatnich dniach (wozek ?) Wiem ze to zabronione w pologu bo moze sie cos tam naciagnac.Żołądek?? dlaczego miałby boleć żołądek?? Sama nie wiem to bardziej taki mechaniczny ból, oj ciężko go opisać co jak zakwasy ale nie do końca :-)

Klementinka
dziewczyny uwazajcie na noszenie, 6-8 tygodni mozemy tylko dziecko nosic, juz nawet dziecko w foteliku jest za ciezkie
polozna naopowiadala mi o przesunietych macicach i komplikacjach, jakie moga byc, wole poczekac z noszeniem
nawet mokre pranie moze byc za ciezkie, chyba ze noszone na raty
polozna naopowiadala mi o przesunietych macicach i komplikacjach, jakie moga byc, wole poczekac z noszeniem
koriander
wlasnie to samo nam mowila polozna, bron boze dzwingac wozek albo wanienke z woda itpdziewczyny uwazajcie na noszenie, 6-8 tygodni mozemy tylko dziecko nosic, juz nawet dziecko w foteliku jest za ciezkie

reklama