reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pomoc w interpretacji usg

A dlaczego od razu tak niemiło? Pytam dlatego bo nie wiem skąd znajduje się w innym miejscu pęcherzyk ciążowy? Czy to zależy od ułożenia głowicy? Na tym dolnym zdjęciu usg mam tydzień wcześniej potwierdzoną ciążę, a na drugim zdjęciu pęcherzyk jest w innym miejscu, stąd moje zdziwienie, myslalam wlasnie,ze ktos kto sie bardziej zna mi doradzi po prostu 😊 Czy może mi Pani w takim razie wyjaśnić skoro test ciążowy z krwi i moczu wyszedł mi 20ego września, a z daty usg(górnego zdjęcia) z drugiej wizyty od innego ginekologa wynika, że ciąża ma 4w1d, jak to jest możliwe?
Ciążę do ok 12 tygodnia rozwijają się praktycznie tak samo, pewne rzeczy muszą znaleźć się w odpowiednim czasie. Jezeli 20 września wyszedł Ci test z moczu pozytywny a 14 października, czyli prawie miesiąc od pozytywnego testu na usg nadal nic nie ma poza pecherzykiem, to moim zdaniem ciąża nie rozwija się prawidłowo

reklama
Do góry