reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomocy

Hejka 👋
Głupio mi aż o to pytać ale wpadłam w panikę z własnej głupoty 🤦🏻‍♀️
Jestem w 10 tygodniu ciąży i wczoraj pojawiło się u Mnie krwawienie bez żadnych bóli ani nic. Krwawienie pojawiło się podczas współżycia z partnerem ( wkładając palec zahaczył paznokciem o szyjkę macicy i po czasie pojawiła się krew) Czy jest to w jakiś sposób niebezpieczne dla płodu? Oczywiście krwawienie nie było obfite i ustało.

Wstyd mi o tym pisać ale proszę Was o opinię co o tym myślicie…

reklama
Wszystko jest ukrwione w środku bardziej podczas ciąży.
Skonsultuj to z lekarzem najlepiej.
Może nic nie oznaczać to krwawienie.
A może oznaczać wiele .
Jesli krwawisz po stosunku to najlepiej zrezygnuj z sexu do wizyty u lekarza .

Wszystko jest ukrwione w środku bardziej podczas ciąży.
Skonsultuj to z lekarzem najlepiej.
Może nic nie oznaczać to krwawienie.
A może oznaczać wiele .
Jesli krwawisz po stosunku to najlepiej zrezygnuj z sexu do wizyty u lekarza .
Lekarza mam 15tego lipca oczywiście powiem mu o tej całej sytuacji.
No i oczywiście rezygnacja z sexu do wizyty chociaż po stosunku nigdy krwawienia nie miałam. A ta sytuacja to podejrzewam niestety po zahaczeniu paznokciem o szyjkę macicy i stąd te krwawienie 🫣🫣
Własna głupota ale mam nadzieję że to nic groźnego.

Każde krwawienie powinno się skonsultować od razu. Jeżeli jesteś pewna, ze to od szyjki, to możesz poczekać na wizyte. Jak nie to pojedź na IP.

No i oczywiście rezygnacja z sexu do wizyty chociaż po stosunku nigdy krwawienia nie miałam. A ta sytuacja to podejrzewam niestety po zahaczeniu paznokciem o szyjkę macicy i stąd te krwawienie 🫣🫣
Takie zabawy, jak gmeranie paznokciami mogą przyczynić się do infekcji, a infekcje w ciąży mogą być groźne 😣

reklama
Teraz nic już nie zrobisz .
Tylko czekać do wizyty ,jesli zacznie coś się dziać to jak sama napisałaś pojedziesz to skontrolować.
Następnym razem nie grzebcie tam 🙂
Powodzenia i dawaj znać jak sytuacja u Ciebie:)

Do góry