• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pomocy

Witam.
Jestem tu nowa i bardzo potrzebuję porady. Otóż... Odbyłam stosunek z moim partnerem, były to dni płodne, prawdopodobnie końcówka. Na pewno nie doszło do wytrysku. 10 dni oraz 14 dni po zdarzeniu robiłam testu ciążowe, wyszły negatywne. Powiedzcie mi, jaka jest możliwość że doszło do zapłodnienia? Chodzi o preejakulat. Nie wiem czy był i jeśli tak to ile go było. Na ile mogę uwierzyć Że testy nie przekłamały? Dodam, że Leczę się na niedoczynność tarczycy. Pomocy..

reklama
Rozwiązanie
Ja miałam ciągle mówione, że po porodzie bóle miną. A przy porodzie dowiedziałam się od lekarza, że mam tyłozgięcie macicy no i boleć będzie nadal. Faktycznie boli, ale już mniej. Jednak zostały te dziwne @. Choć widzę że teraz trwa już 3 dzień, to i tak dłużej niż poprzednie. Dzień albo dwa.
Tak tak, wiem. Wybieram się jak @ się skończy ale aż boję się tego, co usłyszę. W przeszłości miałam duuuuze problemy z @, zdarzało się że kilka dni jechałam na tramalu albo pod kroplówkami w szpitalu, z bólu. l dopiero po porodzie syna w miarę mi się to uregulowało.
Biedna.. mi po urodzeniu dziecka przyszedl bol owulacyjny ktirego nigdy nie mialam.. normalnie po kolanach do ubikacji szlam..

reklama
Biedna.. mi po urodzeniu dziecka przyszedl bol owulacyjny ktirego nigdy nie mialam.. normalnie po kolanach do ubikacji szlam..

Witaj w klubie... Ja przed porodami umierałam z bólu przy okresie, po pierwszym porodzie bóle zniknęły jak ręką odjął, za to po drugim porodzie pojawił się ból owulacyjny, na tyłku usiąść nie mogę w ten dzień...

Ja miałam ciągle mówione, że po porodzie bóle miną. A przy porodzie dowiedziałam się od lekarza, że mam tyłozgięcie macicy no i boleć będzie nadal. Faktycznie boli, ale już mniej. Jednak zostały te dziwne @. Choć widzę że teraz trwa już 3 dzień, to i tak dłużej niż poprzednie. Dzień albo dwa.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry