klaaaudys
Fanka BB :)
A gdzie mieszkasz?dopiero za tydzień będę miała taką możliwość bo przyjeżdżam do Polski a tutaj zbytnio nie mam możliwości zrobić. Będę musiała się uzbroić w cierpliwość![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie mieszkasz?dopiero za tydzień będę miała taką możliwość bo przyjeżdżam do Polski a tutaj zbytnio nie mam możliwości zrobić. Będę musiała się uzbroić w cierpliwość![]()
Cień cienia kończy u mnie niedługo 11 miesięcy, więc szansa jest, ale większą pewność da prawidłowo rosnąca betadopiero za tydzień będę miała taką możliwość bo przyjeżdżam do Polski a tutaj zbytnio nie mam możliwości zrobić. Będę musiała się uzbroić w cierpliwość![]()
To zrób test z porannego moczu. Na tak wczesnym etapie robienie po południu/wieczorem nie ma zbytnio sensu.dopiero za tydzień będę miała taką możliwość bo przyjeżdżam do Polski a tutaj zbytnio nie mam możliwości zrobić. Będę musiała się uzbroić w cierpliwość![]()