Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Clerblue mają w instrukcji,że ma być podanego moczuA ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
A ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
Nie z pierwszego byłam po kawce. Wieczorem zrobiłam to już było kułeczko zrobiłam w nocy jak i rano było kułeczko.A ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
No okej ale pozytywny był tylko wczoraj około 10:30Pik LH swiadczy o tym, ze owulacja bedzie w najblizszych dnoach
No okej ale pozytywny był tylko wczoraj około 10:30
Robiłam oczywiście ale na parę dni przestałam a wczoraj mnie coś tknęło żeby zobaczyć z ciekawości i była buźka a chcialam mężowi pokazać wieczorem i już było kułeczko