reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnie specjalistyczne

Jagoda132

Fanka BB :)
Moi drodzy, doradźcie do jakiej poradni chirurgicznej i okulistycznej na NFZ (w jakim szpitalu) najlepiej zapisać dziecko-niemowlę?
Gdzie są dobrzy specjaliści?

reklama
Moi drodzy, doradźcie do jakiej poradni chirurgicznej i okulistycznej na NFZ (w jakim szpitalu) najlepiej zapisać dziecko-niemowlę?
Gdzie są dobrzy specjaliści?
Sprawdź gdzie jest najszybciej na infolinii kolejkowej NFZ, ustal telefonicznie albo na stronie (jeśli jest) kto tam przyjmuje i posprawdzaj opinie na znanym lekarzu. Nie napisałaś nawet o jakie miasto chodzi.

Syn jest pacjentem poradni chirurgicznej na unii lubelskiej - na razie jesteśmy zadowoleni, choć w dniu wizyty należy uzbroić się w zapasy cierpliwości i prowiant, bo opóźnienia są niesamowite.

😊 właśnie patrzyłam na unie jezeli chodzi o chirurgię, ogólnie na Google poradnia ma słabe oceny, widziałam tez ze jest na Pomorzanach okulistyka i zdrojach tez poradnia chirurgii ogólnej. Może ktoś jeszcze się wypowie?

reklama
Na Pomorzanach na okulistę czeka się rok 🙃, to nie wiem, czy chcesz tyle czekać. Chirurgia szybkie terminy do poradni preluksacyknej (pewnie tego szukasz) są na Unii i na Kadłubka z tego, co pamiętam.

Do góry