A
aankaa84
Gość
moniek83 malutki moze zmiane mleczka odczuwa bo chyba zmienilas.
MOj malutki byl dzis na badaniach pobierali krew na morfologie i zelazo i wiecie co ku**** pobrali tylko 1 probowke i nie zrobili zelaza i musze w srode znowu z malym jechac i beda go kluc. Dzisiaj byl bardzo grzeczny nawet nie zapiszczal ale majac zlecenie i jeszce mowilam ze morf i zelazo jest do zrobienia. Wiem ze jesremy tylko ludzmi ale zlosc dzisiaj jest silniejsza jak zrozumienie.
Ja wode nawet butelkowa gotuje 5min jakos sie boje.
MOj malutki byl dzis na badaniach pobierali krew na morfologie i zelazo i wiecie co ku**** pobrali tylko 1 probowke i nie zrobili zelaza i musze w srode znowu z malym jechac i beda go kluc. Dzisiaj byl bardzo grzeczny nawet nie zapiszczal ale majac zlecenie i jeszce mowilam ze morf i zelazo jest do zrobienia. Wiem ze jesremy tylko ludzmi ale zlosc dzisiaj jest silniejsza jak zrozumienie.
Ja wode nawet butelkowa gotuje 5min jakos sie boje.
, bo nie wpadłam na to, żeby przegotować....Wypił po 40 ml - fakt niewiele - ale miał 2-3 dni i nic mu nie było. Więc może akurat ta woda, którą kupiłaś mu nie podpasowała za dużo minerałów albo sodu miała. No albo pech i biegunka była efektem wcześniejszej jakieś infekcji. Bo teraz to już duże te nasze maluchy i raczej nie takie wrażliwe chyba.....
Podajesz dalej mm?