reklama

Poradnik Mamuśki

reklama
znajomi maja nawilzacz i chwala sobie...;-)
Natt moj nie wypije tyle wczoraj to tylko po 90 pil;/
Karola super ze Ci sie udalo u mnie tak nie idzie stres tylko mi zdupcyl pokarm byl jalowy i finisz z karmieniem..
Lana Kristiano tez wklada nozki kurde zaczynam sie martwic zemoj jeszcze nie;/
Moniek mam nadzieje ze wizyta u fryzjera udana:-)

Chyba uwierzę w te skoki rozwojowe. Mój mały była marudny kilka dni. Pisałam Wam o tym. Nagle wczoraj poprawił mu sie nastrój i zauważyłam, że nauczył się nowych rzeczy. Wczoraj zaczął wyciagać łapki do misia, który stoi na szafce, a dzisiaj wieczorem w końcu jak go chwyciłam za rączki podciągnął się do siadania. Byłam z niego bardzo dumna :-). Och 3ba wytrzymać te gorsze dni naszych pociech.
Też muszę sobie zakupić taki nawilżacz.

Co do nawilazacza to musi byc odpowiednia temp pomieszczenia, jak bedzie za wysoka to moze miec nie najlepszy skutek, nie pamietam ile. a jakie macie nawilzacze?
Karolaola dzwonilam do bebiolnu w sprawie kup i jest to normalne ze sa luzniejsze i ciemniejsze. Zycze zdrowka dla Igorka, nam dr mowila ze jak nie ma temp to mozna wychodzic na spacery.
Moj malutki dzisiaj 1 raz wypil 150ml a tak to 120 czasami tylko60 piers daje tylko po to zeby pociamkal bo widze ze brakuje mu bliskosci, od wczoraj przyjmujemy zelazo wkradla sie nam mala anemia fizjologiczna :((
Saga moj malutki tez nie bierze jeszcze nozek do buzki, ale skubany dzisiaj pil herbatke i jescze raczke pchal jak mu sie wchodzila to soe rozplakal.

Hej ! :-)
Mój mały ma chrypkę , idę z nim do lekarza , bo byłam u sąsiadki na kawie rano i jej siostry syn ma zapalenie krtani i lekarka powiedziała , że właśnie teraz dużo dzieci ma .. Więc wole iść i mieć spokojną głowę .
Ale dzisiaj ładne słoneczko świeci ;-)

Gosiek smigaj bo z apaleniem krtani to u takiego malucha tlko do szpitala ;/ mam nadzieje ze to nic powaznego;-)
Moniek nie wiem czy u kazdego dziecka;-) nie zauwazylam u mojego on ma czasem gorsze dni ale szybko zapominam o tym bo rzadko tak jest;-)
Mlodam nie uzywam zadnego mam tylko na mroz krem hehe ale z nivey mam kosmetyki i uzywam bez problemu ile za niego dalas /chcesz?;-)

Saga-Krystiano nie wkłada jeszcze nóżek do buziaka tylko łapki i to 2 na raz :-) nic się nie martw przyjdzie pora to zaczną wkładać i nóżki:-D.

Dziewczyny które karmią piersią też wam tak strasznie wychodzą włosy????:szok:
normalnie mam jakąś masakrę od około 2-3 tyg. garściami mi wyłażą jak szczotkuję to na szczotce pełno chyba szlak mnie trafi a tak się cieszyłam ,że włosy mi odżyły i bardzo onie dbam a tu bach :no:masz babo placek jeszcze trochę i łysa będę :crazy:

reklama
A możecie polecić jakiś nawilżacz, ile one kosztują?
Mój też nie chwyta się za nóżki, ale fajnie mruczy( mówi mam, mam) a wczoraj przez przypadek wymruczał mama. Byłam w szoku, moja mama zresztą też. Słuchajcie wyciągnelam dzisiaj spodnie sprzed ciąży i co? Nie zmieściłam się w żadne. Niby zostały mi tylko 4kg a tu zonk. 3ba udać się na jakieś zakupy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry