reklama

Poradnik Mamuśki

Ja nie lubię karmi :eek:. Na cycki jak mi brakuje piję melisę + anyż.....i kurna działa ale trzeba regularnie co dziennie to aż 'parują'....no ale ja nieregularna i sięgam po ten skład jak mnie susza dopada :-(.

reklama
z tego co wiem, to włosy po porodzie jak mają wychodzić - że skutek uboczny ciąży - to powinny od razu. Mi też teraz wychodzą - ale to jak co roku w listopadzie tak mam.

mam pytanie do dziewczyn które wprowadziły już jakieś zupki, zastępujemy nią jedno karmienie mlekiem, ale po jej podaniu po jakim czasie wasze dzieciaczki już głodne? chyba szybciej niż po mleku są głodne co? dzięki za odpowiedz.
Lana zazdrościć Ci tego chudnięcia! ja to na + mam
realmad2.gif
unhappy.gif

Ostatnia edycja:
mlodam co do chudnięcia to nie ma czego zazdrościć ja bym chciała kilka kg. przytyć tak abym ważyła te 60 i byłoby cacy ale nigdy tyle ważyć niebędę nie wiadomo co bym robiła no chyba ,że w ciązy to jedyna chwila gdy ważę więcej.Jem za dwoje opycham się słodyczami i innymi takimi i całe życie szkieletor tak od pasa w dół to jest ok ale od pasa w górę to same kości tylko teraz dobrze ,że karmię to cycki w miare są :-D.
Jeśli chodzi o dokarmianie słoiczkami to ja tak od około 2 tyg. podaje młodemu juz deserki i obiadki wcina aż uszy mu się trzęsą i faktycznie po takim deserku czy obiadku to szybciej młody woła cyca no chyba ,że zaśnie ja w sumie karmię na rządanie i to tak róznie z nim bywa raz woła po godzinie raz po 2 :tak:

Dziewczyny dziękuję za podzielenie sie opiniami na temat chodzików i krzesełek do karmienia:-)
A MÓJ SYNEK SKOŃCZYŁ DZIŚ 4 MIECHY:-) ale to szybko walneło normalnie szok:szok:

reklama
Lana ja to właśnie całe życie byłam jak piszesz szkieletor, jadłam co chciałam i nawet słodkie o późnej godzinie i nie tyłam ale to były boskie czasy. ale kilka lat temu się skończyło, w 5 lat przytyłam 10 kg:szok: a można powiedzieć że po ciąży to kolejne 3 należy dopisać. Ja to bym zgubić chciała choc 5... ale czy się uda? z chęcią Ci oddam ;-)

Ja jutro będę miała koszmarnie smutny dzień... 1 rocznica śmierci mojego taty:-( ehh jak ten czas szybko zleciał aż dziwne. a z 2 strony tak niedawno był jeszcze z nami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry