reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
jaki kod choroby wpisuje sie w L4 jak sie jest w ciazy???
znowu jakas sciema odeslali mi jedno L4 i mam z nim isc do lekarza zeby poprawil kod choroby (pozycja 10) bo jest blad
wykoncza mnie kiedys
znowu jakas sciema odeslali mi jedno L4 i mam z nim isc do lekarza zeby poprawil kod choroby (pozycja 10) bo jest blad
wykoncza mnie kiedys
sugarspunsister
matka polka superstar
ale tam jest jakis numer a nie litera
grrrr
cuda na kiju
grrrr
cuda na kiju
mam juz pesel wiec pojechalam dzis do Mopsu. zasuwalam pol godziny od skm-ki po jakichs zadupiach......... i co? nic nie zalatwilam.trzeba jeszcze doniesc KSERO DOWODU OJCA DZIECKA!!! naprawde nie wiem po co im to do zwyklego becikowego

sugarspunsister
matka polka superstar
ta
jak nie urok to sraczka
jak nie urok to sraczka
reklama
Wiecie, nie mam już sił do ZUSu. Od 1 stycznia do tej pory wypłacili mi 512 zł. A powinni ok 1000 miesięcznie. Kurw.. czy oni nie rozumieja,ze ja mam długi, raty,MALEŃKIE DZIECKO?? Dodzwonić się do nich nie można, na zmianę dzwonie ja i moja księgowa. Jak sie w końcu dodzwoniłam, to poinformowano mnie, ze pani, która się moją sprawą zajmuje poszła na zwolnienie i nikt nic nie wie. Już po prostu nie wyrabiam. Długi mi rosną, raty nie zapłacone, nie mówiąc o tym, że ja nie mam się w co ubrać i za co szczepionki dziecku zapłacić. Nie ma na nich bata?
Mama radzi mi pojechać do nich, ale pewnie mnie zbędą.
Zresztą to wyprawa na cały dzień - co ja z Nati zrobię??
Już nie wiem, co robić.
Mama radzi mi pojechać do nich, ale pewnie mnie zbędą.
Zresztą to wyprawa na cały dzień - co ja z Nati zrobię??
Już nie wiem, co robić.
Podziel się: