reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Milka masz powodzenie.! Szkoda, ze wczesniej sie z Toba nie skontaktowalam. Bo u nas jest tak, ze bierzemy ogromny kredyt na calosc domu, a ze sprzedazy mieszkania wykanczamy a czesc chcemy na fundusz inwetsycyjny wrzucic. Bo tak, jak bedzie dobra passa w 10 lat splace caly kredyt a nie 40 lat.
Jesli chodzi o mnie to jestem jeszcze niedokonczonym kosmetologiem. To takie pomiedzy kosmetyczka a dermalotolgiem. Interesuje sie roznymi problemami skornymi, szczegolnie luszczyca.
Lubie jak juz wiecie terenowe auta, podroze ( byle nie gory), "rodzic dzieci i czuc sie jak matka polka od siedmu bolesci".
Kate chyba bede miec romans do Twojego meza! Roboty w tym domu jest w pizdu i jeszcze troche! Ale bardzo mi sie podoba. Pierwszy raz widzialam go w srodku. Jak bede miala we wtorek rzuty to Wam pokaze. Teraz tylko zdjecie z zewnatrz.

reklama
Tak, w tym obok jest garaz, obok mieszkanie 40 metrowe. A nad tym wszystkim jeszcze strych-poddasze.

Domki super!!! Ale ta cena... :szok: :szok: :szok:

Sugar - po prostu mój bank non stop mi proponuje kartę i ja bym hętnie skorzystała... tak do 10 tys zł, ale jak już wypełnię formularz to ktoś do mnie dzwoni i gada, że nie mam zdolności kredytowej... co jest niemożliwe!
czyli jestem w tych bankowych spisach już forever... no trudno.. :-(

ale nie będę spłacać 150 tys za chu jów, co wrobili swoich "przyjaciół" w gów no i spierdo lili gdzieś za granicę!!!

Generalnie kupujemy za gotówę... no, ale taka mała karta by się przydała... hehehe:laugh2:

Nonek, domek wygląda superowo :-) Podoba mi sie obok "domek ogrodnika" hehe. Już się nie mogę doczekać widoku wykończonego :happy: Ekstra!

Kate, my też mieliśmy śmiechowe przejścia z kredytami, w mBanku mój mąż jest VIPem, a jednocześnie nie miał zdolności kredytowej na mieszkanko - :-D Beka. :dry::cool2:

Nonek z tym funduszem bardzo dobrze zrobicie :tak: my też tak zrobiliśmy ;-)

a karta kredytowa to zwykła pułapka i trzeba umieć z niej korzystać przydaje się głównie na wycieczki zagraniczne, rezerwacje biletów lotniczych itp. i tak samo jak debet w koncie jest zdradliwa bo nie masz świadomości że trzeba ją spłacić...
lepiej wziąć kredyt na konkretny cel i spłacać w równych ratach

Nonek Superrr!!
a myslisz ze ile tak mniej wiecej wyjdzie was calosc (nie liczac mebli itp) ??
gdzie wkoncu jest ten domek?

Milka a co za fundusze? jakis fajny zysk??
my mamy arke z bzwbk.

kicia to macie dobry fundusz :tak:

ja mam akcyjny u siebie ponieważ zakup jednostek jak i późniejsze odkupienie mam za free (jeśli robię to przez net)

taaa - fajnie,ze wiem o czym wy mówicie....:oo:
hehe
Nonek - super. Nawet do mojego podobny:-D Jeszcze ciekawi mnie jak w środku (rzuty)

reklama
No właśnie - po to potrebuję kartę... wycieczki czy rezerwacje.. ale i też po, żeby kupić np. pralkę w promocji... bo jest zajebista okazja... itp.. a gotówkę będę mieć za kilka dni... po to bym chciała kartę:)
My też jestśmy z mBanku VIP-ami... hahaha...

A laski powiedzcie ile pieniędzy wpłacacie na taki fundusz??? miesięcznie, kwartalnie czy rocznie np?
Bo obecnie stoimy przed takim wyborem... i się zastanawiamy...
bo ja bym chciała połącyć fundusz z polisą...

Do góry