reklama
Projekty dom�w STUDIO ATRIUM - projekty gotowe, domy jednorodzinne, budownictwo, biuro projektowe
Miła ma rację - lepiej dwa oddzielne, nawet mniejsze. Ja mam bardzo złe doświadczenia z sąsiedztwem.
Niby przyjaciele, wszystko cacy a potem dziecko piłką rzuci w ścianę czy głośniej krzyknie i już awantura gotowa. brrr
Miła ma rację - lepiej dwa oddzielne, nawet mniejsze. Ja mam bardzo złe doświadczenia z sąsiedztwem.
Niby przyjaciele, wszystko cacy a potem dziecko piłką rzuci w ścianę czy głośniej krzyknie i już awantura gotowa. brrr
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
dziekuje za link 
wiem ze najlepiej bylo by osobno ale to sa naprawde swietni ludzie!
uczynni, weseli, mili, bezkonfliktowi - tacy jak my :-)
poza tym to takze nasi nowi wspolnicy w interesach!
no i koszty duzo nizsze!! wszystkie przylacza plus jedna sciana wspolna, ogrodki beda oddzielne z czescia wspolna na grille itp (mamy wspolnych znajomych).
poza tym sasiedzi sa zawsze a lepiej miec "swoich"!!
tak naprawde to oni jeszcze nie sa zdecydowani na 100% bo dopiero niedawno skonczyli remontowac mieszkanie i kupe pieniedzy w to wlozyli!
no zobaczymy...
ale powiem wam ze dzialka fajna!!
17 arow, tak troche schowana nie zaraz przy ulicy, z widokiem na pola i gory!!
spokojna okloica, niedaleko plac zabaw i boisko, po drugiej stronie ulicy osiedle nowych domkow jednorodzinnych...
podoba mi sie

wiem ze najlepiej bylo by osobno ale to sa naprawde swietni ludzie!
uczynni, weseli, mili, bezkonfliktowi - tacy jak my :-)
poza tym to takze nasi nowi wspolnicy w interesach!
no i koszty duzo nizsze!! wszystkie przylacza plus jedna sciana wspolna, ogrodki beda oddzielne z czescia wspolna na grille itp (mamy wspolnych znajomych).
poza tym sasiedzi sa zawsze a lepiej miec "swoich"!!
tak naprawde to oni jeszcze nie sa zdecydowani na 100% bo dopiero niedawno skonczyli remontowac mieszkanie i kupe pieniedzy w to wlozyli!
no zobaczymy...
ale powiem wam ze dzialka fajna!!
17 arow, tak troche schowana nie zaraz przy ulicy, z widokiem na pola i gory!!
spokojna okloica, niedaleko plac zabaw i boisko, po drugiej stronie ulicy osiedle nowych domkow jednorodzinnych...
podoba mi sie

ja też mam takie przykłady z rodziny moja chrzestna ma dom i jak go kupowała zapisała go po 1/3 na siebie, 1/3 dla jednej córy i 1/3 dla drugiej i przez jakiś czas było pieknie ładnie ale że po kilku latach kuzynce od jebało, zaczeła wzywac policje, że niby ciotka ja bije i kradnie jej rzeczy i takie tam ciulstwa odłączyła jej przed zimą gaz (bo przyłącze było na nią ) szkoda zresztą gadać
więc ja nigdy nie będę budowała domu z kim kolwiek albo sama ale w ogóle
oooo a tym bardziej jak są to wspólnicy w interesach
więc ja nigdy nie będę budowała domu z kim kolwiek albo sama ale w ogóle
oooo a tym bardziej jak są to wspólnicy w interesach

Miłka 100% popieram.
I to nawet pomijając wrednowatość itepe
Ludzie po 10 latach mają inne wizje świata.
Ty np masz 4 dzieci, oni żadnego. Ty wkładasz kasę w dzieci, oni chcą w dom i nie ma tu porozumienia,,,
I to nawet pomijając wrednowatość itepe
Ludzie po 10 latach mają inne wizje świata.
Ty np masz 4 dzieci, oni żadnego. Ty wkładasz kasę w dzieci, oni chcą w dom i nie ma tu porozumienia,,,
reklama
Kicia - jak bierzesz pod uwagę kosz budowy domu, to czy to będzie wolnostojący czy bliźniak - przy ogólnym koszcie to kwoty zaoszczędzone w ten sposób są śmieszne.
Popieram miłkę i kasię
Jezu, ale taka działka z widokiem na góry to moje marzenie.... Boże, ja na góry mogę po prostu patrzeć z daleka i czerpie z nich jakąś energię normalnie...
Janosikiem w poprzednim wcieleniu byłam czy jakoś tak

Popieram miłkę i kasię
Jezu, ale taka działka z widokiem na góry to moje marzenie.... Boże, ja na góry mogę po prostu patrzeć z daleka i czerpie z nich jakąś energię normalnie...
Janosikiem w poprzednim wcieleniu byłam czy jakoś tak

Podziel się: