reklama
ja sie nie wypowiadam, my mamy 3 hektary i jeszcze chcemy 1,5 zakupic.:-)
Ale mysle ze 1000m2 to minimum, na domek, ogrodek,basenik, grilek, kilka drzewek i jak Kasia pisze, jak sie kiedys pobuduja obok Was to nie beda Wam tak chamsko zagladac do okien w domku
Ale mysle ze 1000m2 to minimum, na domek, ogrodek,basenik, grilek, kilka drzewek i jak Kasia pisze, jak sie kiedys pobuduja obok Was to nie beda Wam tak chamsko zagladac do okien w domku
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
dzieki dziewczyny bedziemy myslec...
a czy ktos ma mala dzialke tzn kolo 7 arow bo widze ze wszystkie macie duze!!???
odnosnie trawy to traktorek maly pikus!! sa kosiarki ktore same kosza o ktorej sie chce codziennie!!!! trawa zawsze wyglada ladnie! a jak sie baterie rozladuja to sama jedzie sie naladowac! bajera!!
a czy ktos ma mala dzialke tzn kolo 7 arow bo widze ze wszystkie macie duze!!???
odnosnie trawy to traktorek maly pikus!! sa kosiarki ktore same kosza o ktorej sie chce codziennie!!!! trawa zawsze wyglada ladnie! a jak sie baterie rozladuja to sama jedzie sie naladowac! bajera!!
A
Agaton
Gość
moi rodzice maja tez 1000 m2, dom 250 na poczatku dzialki i maly domek na koncu i jeszcze kawal ogrodu, tzn nie warzywnego tylko z roslinkami i drzewkami, calkiem git projektowali im z akademii rolniczej, moj ojciec teraz dba ale to sporo roboty i on to w miare lubi, musisz kicia przemyslec, tak mi sie wydaje, bo jak bedzie duza dzialka i spory ogrod to tez sporo roboty a to czasami przytlacza, no chyba ze bedziesz miala osobe ktora sie tym zajmie, natomiast J siostra ma 700 m2 domek 130 + garaz i dopiero beda robic jakis ogrod ale przy tej wielkosci domku dzialka w sam raz, wybor tez zalezy od tego czy jedna dzialka przy drugiej i ci beda sasiedzi z okna zagladac czy miejsce bardziej niezalezne
A
Agaton
Gość
no tak ale ogrod to nie tylko koszenie trawy, ale przycinanie krzewow, pielenie chwastow, grabienie lisci itp. wiec wydaje mi sie ze trza dobrze przemyslec wybor , duza dzilka fajny bajer ale tez ciezka robota
dla przykladu dzialka siostry J - 700m2
dla przykladu dzialka siostry J - 700m2
reklama
Podziel się: