reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
ja sie nie wypowiadam, my mamy 3 hektary i jeszcze chcemy 1,5 zakupic.:-)
Ale mysle ze 1000m2 to minimum, na domek, ogrodek,basenik, grilek, kilka drzewek i jak Kasia pisze, jak sie kiedys pobuduja obok Was to nie beda Wam tak chamsko zagladac do okien w domku

dzieki dziewczyny bedziemy myslec...
a czy ktos ma mala dzialke tzn kolo 7 arow bo widze ze wszystkie macie duze!!???

odnosnie trawy to traktorek maly pikus!! sa kosiarki ktore same kosza o ktorej sie chce codziennie!!!! trawa zawsze wyglada ladnie! a jak sie baterie rozladuja to sama jedzie sie naladowac! bajera!!

moi rodzice maja tez 1000 m2, dom 250 na poczatku dzialki i maly domek na koncu i jeszcze kawal ogrodu, tzn nie warzywnego tylko z roslinkami i drzewkami, calkiem git projektowali im z akademii rolniczej, moj ojciec teraz dba ale to sporo roboty i on to w miare lubi, musisz kicia przemyslec, tak mi sie wydaje, bo jak bedzie duza dzialka i spory ogrod to tez sporo roboty a to czasami przytlacza, no chyba ze bedziesz miala osobe ktora sie tym zajmie, natomiast J siostra ma 700 m2 domek 130 + garaz i dopiero beda robic jakis ogrod ale przy tej wielkosci domku dzialka w sam raz, wybor tez zalezy od tego czy jedna dzialka przy drugiej i ci beda sasiedzi z okna zagladac czy miejsce bardziej niezalezne

Hehehehehe:-D:-D:-D
i sama szuka wlącznika;-)

mój wujek ma 1000 m i ma tylko domek letniskowy
a 700 m moze byc mało na "normalny" dom:sorry2:
uświadomiłam sobie teraz, bo sobie wyobraziłam:eek:

no tak ale ogrod to nie tylko koszenie trawy, ale przycinanie krzewow, pielenie chwastow, grabienie lisci itp. wiec wydaje mi sie ze trza dobrze przemyslec wybor , duza dzilka fajny bajer ale tez ciezka robota

dla przykladu dzialka siostry J - 700m2

reklama
Do góry