reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
Aha....
A ktoś czytał? warto?

Bo obejrzeć pewnie obejrzę. Chociaż na Brodzik mam uczulenie, ale Stenkę lubię:tak:

Taki domek mały, drewniany, robiony przez górali
ładniutki:tak:
nic wam więcej nie opiszę, bo nie mam zdolności artystycznych;-)
A tu Brodzik nawet nie jest zła
dopiero po Magdzie M mam na nią uczulenie, brrrrr:-D

Dom z bali, nad jeziorkiem , na goreczce, marzenie.

Kulka radzilabym wyjasnic sprawe albo zaplacic bo nie wiadomo co Cie czeka w zyciu a oni niezle odsetki dopierdzielaja. Moj brat dostal 100 zaplacilam w ostatniej chwili bo juz wskakiwalo na 180.

Darek mówi, że tytuł egzekucyjny w Polsce egzekwuje się łatwo - bo jest Unia. Więc jak cię tam pozwą i wygrają, to w try miga przyjdzie do ciebie polski komornik.
Lepiej wyjaśnić. :tak: Szczególnie, że jak to w życiu bywa, pojawi się za dwa lata jakiś list z angielskiego sądu, który jeszcze odbierze twoja mama i wyrzuci w śmietnik jako nieistotny ;-)

Kulka jak chcesz to ja w wolnej chwili moge pojsc i zapytac co i jak. Ale musialabys mi napisac pelnomocnictwo bo inaczej nic mi nie powiedza.

reklama
Do góry