reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
A jak facet strzela tylko facetami czy kobitkami, to co?
a to mozliwe wogole?????
hehe, no jasne że jest to możliwe. Tak samo jak kobieta może niszczyć tylko plemniki X lub tylko plemniki Y(to podejrzewam w mojej rodzinie,hehe).
Tak podobno natura broni się przed chorobami - jeśli np w rodzinie mężczyźni są genetycznie obciążeni jakimś czymś, to natura ,,proponuje" same dziewczynki;-)
Tak podobno natura broni się przed chorobami - jeśli np w rodzinie mężczyźni są genetycznie obciążeni jakimś czymś, to natura ,,proponuje" same dziewczynki;-)
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Nasi znajomi pochodza z rodziny gdzie sa same chlopaki. Lacznie w jednej rodzinie jest ich 9, bo tatus chcial miec coreczke. Brat tego faceta tez ma 3 chlopakow, od kilku pokolen u nich nie bylo corki.

a u nas sprzątaczka ostatnio powiedziała ciekawostkę, że jej jakaś sąsiadka ileś tam lat temu, urodziła dziewczynkę , a po jakimś czasie tej dziewczynce urósł interesik

Ostatnia edycja:
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Agutka niestety takie rzeczy sie zdarzają, tego typu mutacje sa rzadkie ale bywaja, to istne tragedie
U nas przez pokolenia byly same baby dopiero teraz pojawil sie Filip i moj chrzesniak Michal
U nas przez pokolenia byly same baby dopiero teraz pojawil sie Filip i moj chrzesniak Michal
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
po jakis czasie- w sensie gdy zaczyna sie dojrzewanie plciowe, hormony sie budza, czytalam o takim przypadku, tyle ze od poczatku widac ze cos tam jest nie tak.. przerost lechtaczki, ktora zmienila sie potem w cos a'la penis
zreszta nie wazne 
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
To jest wlasnie obojnactwo. Kiedys ogladalam film dokumentalny o babce co byla urodzona jako dziewczynka ( z tym, ze cos tam od poczatku wygladalo to dosc podejrzanie) a jak zaczela rosnac wyksztalcil sie fiferek ( tez taki nijaki). Dopiero badania usg brzucha i inne ujawnily jej prawdziwa plec. Cale zycie babka na hormonach leci.
No coz, twoja sprzataczka tez moze zmyslac, bo gdzies cos uslyszala, reszte sobie dopowiedziala.
No coz, twoja sprzataczka tez moze zmyslac, bo gdzies cos uslyszala, reszte sobie dopowiedziala.
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
dobra
kupilam na allegro zasilacz do maca
dzwonilam do kolesia przed kupnem, oczywiscie powiedzial ze wszystko jest sprawne, etc , w opisie aukcji tez jest opis ze SPRAWNE
kiedy zasilacz doszedl okazalo sie ze niestety ni cholery nie dziala
szymon zabral moj komp i zasilacz do pracy, sprawdzil z innym kompem, zasilacz kupiony na allegro rowniez nie dzialal
natomiast moj komputer laduje sie bez problemu na innych zasilaczch, wiec nie jest to wina komputera
kiedy rozmawialam z gosciem przed kupnem przyznal sie ze nie ma wogule do czynienia z macami i generalnie nawet nie wie jak wygladaja ale zasilacz jest sprawny
napisalam mu milo mejla ze zasilacz jest uszkodzony, ze sprawdzalam z innymi kompami i prosze o zwrot pieniedzy bo rozumiem ze drugiego sprawnego nie posiada
odpisal ze on ten zasilacz sprawdzal i byl na pewno sprawny i to JA MAM USZKODZONE WEJSCIE I PALE ZASILACZE
oczywiscie to mega bzdura bo jak pisalam wszystko jest sprawne a on wczesniej przyznal ze nawet maca na oczy nie widzial, czyli kreci
odpisalam ze u mnie wszystko gra i poprosze o zwrot kasy na konto i od razu odsylam mu zasilacz
czuje ze koles bedzie sie stawial, czekam na to co odpisze, jesli znowu bedzie probowal mi wkrecic ze to ja zepsulam zasilacz poprosze o interwencje naszej kochanej KATE
tu link: Apple 60W MagSafe Power Adapter (for MacBook) (452964904) - Aukcje internetowe Allegro
koles ma same pozytywy ale to chyba niestety nic nie znaczy
gnidy nalezy tepic
kupilam na allegro zasilacz do maca
dzwonilam do kolesia przed kupnem, oczywiscie powiedzial ze wszystko jest sprawne, etc , w opisie aukcji tez jest opis ze SPRAWNE
kiedy zasilacz doszedl okazalo sie ze niestety ni cholery nie dziala
szymon zabral moj komp i zasilacz do pracy, sprawdzil z innym kompem, zasilacz kupiony na allegro rowniez nie dzialal
natomiast moj komputer laduje sie bez problemu na innych zasilaczch, wiec nie jest to wina komputera
kiedy rozmawialam z gosciem przed kupnem przyznal sie ze nie ma wogule do czynienia z macami i generalnie nawet nie wie jak wygladaja ale zasilacz jest sprawny
napisalam mu milo mejla ze zasilacz jest uszkodzony, ze sprawdzalam z innymi kompami i prosze o zwrot pieniedzy bo rozumiem ze drugiego sprawnego nie posiada
odpisal ze on ten zasilacz sprawdzal i byl na pewno sprawny i to JA MAM USZKODZONE WEJSCIE I PALE ZASILACZE
oczywiscie to mega bzdura bo jak pisalam wszystko jest sprawne a on wczesniej przyznal ze nawet maca na oczy nie widzial, czyli kreci
odpisalam ze u mnie wszystko gra i poprosze o zwrot kasy na konto i od razu odsylam mu zasilacz
czuje ze koles bedzie sie stawial, czekam na to co odpisze, jesli znowu bedzie probowal mi wkrecic ze to ja zepsulam zasilacz poprosze o interwencje naszej kochanej KATE
tu link: Apple 60W MagSafe Power Adapter (for MacBook) (452964904) - Aukcje internetowe Allegro
koles ma same pozytywy ale to chyba niestety nic nie znaczy
gnidy nalezy tepic
Podziel się: