reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

No a pewna "nasza stara znajoma na s" potrafila sila woli zmienic plec dziecka:-p;-).

A jak facet strzela tylko facetami czy kobitkami, to co? Lipa z planowania pci.:ninja2:

reklama
hehe, no jasne że jest to możliwe. Tak samo jak kobieta może niszczyć tylko plemniki X lub tylko plemniki Y(to podejrzewam w mojej rodzinie,hehe).
Tak podobno natura broni się przed chorobami - jeśli np w rodzinie mężczyźni są genetycznie obciążeni jakimś czymś, to natura ,,proponuje" same dziewczynki;-)

Nasi znajomi pochodza z rodziny gdzie sa same chlopaki. Lacznie w jednej rodzinie jest ich 9, bo tatus chcial miec coreczke. Brat tego faceta tez ma 3 chlopakow, od kilku pokolen u nich nie bylo corki.

:-D:-D:-D siłą woli, magia czy cóś:-p , pewnie korzystała z pomocy Davida Copperfielda
:tak:
a u nas sprzątaczka ostatnio powiedziała ciekawostkę, że jej jakaś sąsiadka ileś tam lat temu, urodziła dziewczynkę , a po jakimś czasie tej dziewczynce urósł interesik:-D:-D:-D i ona to opowiadała z całkowitą powagą..... to musiał być dopiero ciemnogród że oni na tej wiosce w to uwierzyli

Ostatnia edycja:
Agutka niestety takie rzeczy sie zdarzają, tego typu mutacje sa rzadkie ale bywaja, to istne tragedie

U nas przez pokolenia byly same baby dopiero teraz pojawil sie Filip i moj chrzesniak Michal :)

naprawdę coś takiego jest możliwe że po jakimś czasie cos tam wyrasta:szok:, nigdy o czymś takim nie słyszałam, czyli że moja sprzątaczka mogła mieć rację:-( szok,
ale ona ma sporo takich dziwnych historii więc...

po jakis czasie- w sensie gdy zaczyna sie dojrzewanie plciowe, hormony sie budza, czytalam o takim przypadku, tyle ze od poczatku widac ze cos tam jest nie tak.. przerost lechtaczki, ktora zmienila sie potem w cos a'la penis :) zreszta nie wazne :)

To jest wlasnie obojnactwo. Kiedys ogladalam film dokumentalny o babce co byla urodzona jako dziewczynka ( z tym, ze cos tam od poczatku wygladalo to dosc podejrzanie) a jak zaczela rosnac wyksztalcil sie fiferek ( tez taki nijaki). Dopiero badania usg brzucha i inne ujawnily jej prawdziwa plec. Cale zycie babka na hormonach leci.
No coz, twoja sprzataczka tez moze zmyslac, bo gdzies cos uslyszala, reszte sobie dopowiedziala.

reklama
dobra
kupilam na allegro zasilacz do maca
dzwonilam do kolesia przed kupnem, oczywiscie powiedzial ze wszystko jest sprawne, etc , w opisie aukcji tez jest opis ze SPRAWNE

kiedy zasilacz doszedl okazalo sie ze niestety ni cholery nie dziala
szymon zabral moj komp i zasilacz do pracy, sprawdzil z innym kompem, zasilacz kupiony na allegro rowniez nie dzialal
natomiast moj komputer laduje sie bez problemu na innych zasilaczch, wiec nie jest to wina komputera

kiedy rozmawialam z gosciem przed kupnem przyznal sie ze nie ma wogule do czynienia z macami i generalnie nawet nie wie jak wygladaja ale zasilacz jest sprawny

napisalam mu milo mejla ze zasilacz jest uszkodzony, ze sprawdzalam z innymi kompami i prosze o zwrot pieniedzy bo rozumiem ze drugiego sprawnego nie posiada

odpisal ze on ten zasilacz sprawdzal i byl na pewno sprawny i to JA MAM USZKODZONE WEJSCIE I PALE ZASILACZE
oczywiscie to mega bzdura bo jak pisalam wszystko jest sprawne a on wczesniej przyznal ze nawet maca na oczy nie widzial, czyli kreci

odpisalam ze u mnie wszystko gra i poprosze o zwrot kasy na konto i od razu odsylam mu zasilacz

czuje ze koles bedzie sie stawial, czekam na to co odpisze, jesli znowu bedzie probowal mi wkrecic ze to ja zepsulam zasilacz poprosze o interwencje naszej kochanej KATE

tu link: Apple 60W MagSafe Power Adapter (for MacBook) (452964904) - Aukcje internetowe Allegro

koles ma same pozytywy ale to chyba niestety nic nie znaczy

gnidy nalezy tepic

Do góry