reklama
Malinowa_959
Fanka BB :)
Raczej nieA kiedy tam rodzily? Bo bodajże od 2lat jest tam nowy ordynator, który ma łeb na karku i podniósł ten oddział. Warunki na lutyckiej bardzo się poprawiły co do opieki i porodów. I z tego co wiem też mają baaaardzo dobry sprzęt bo zawalczyli o jakieś dofinansowanie na nie..A nie jak Polna wszystko z WOŚP albo z siepomaga![]()
No to musiał się trafić jakiś konował..ale i tak twierdzę, że ich największe zagęszczenie jest na PolnejRaczej niejedna w styczniu tego roku, druga w maju
![]()

Malinowa_959
Myślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest
... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina 
Jak czekałam na wizytę u gina to jednak kobieta świeżo co tam rodziła i bardzo sobie chwaliła.Myślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina
![]()
Św rodziny chyba jest lepszym wyboremMyślę sobie, że chyba wszędzie jest jak jest... Ja jeszcze mam drugą opcje nad którą się zastanawiam. Mianowicie św.rodzina
![]()
Malinowa_959
Zachęcacie mnie tymi wypowiedziami jeszcze bardziej na św. RodzinęŚw rodziny chyba jest lepszym wyboremmoje dwie znajome tam rodziły - jedna dwójkę w odstępie 3 lat, druga jedno, a w listopadzie będzie tam rodzić drugie
były zadowolone
![]()
To ja z kolei mam dwie znajome, które rodziły w św. rodziny i nie były zadowolone. Kolejne dziecko rodziły gdzieś indziej (jedna w raszei, druga chyba też).
Wszystko zależy od ludzi na których się trafi, a w każdym szpitalu są lepsi i gorsi. I od samego przebiegu porodu.
Wszystko zależy od ludzi na których się trafi, a w każdym szpitalu są lepsi i gorsi. I od samego przebiegu porodu.
Malinowa_959
Hej
temat trochę ucichł ale byłam na końcu grudnia z wizytą w Św. rodzinie z ciśnieniem i super opieka! Wrócę tam na pewno na porodówkę za kilka dni 

reklama
Hej dziewczyny.
Ja rodziłam w grudniu 2018roku i pod każdym względem jestem z Polnej zadowolona, miałam lekarza z Polnej,ale widziałam się z nim dopiero dwa dni po porodzie, miał dyżur i wszedł na chwilę zapytać jak się czuje. Panie położne mile, pomocne,nawet o 21 w niedzielę kiedy oddział raczej już śpi. Dużo studentek było,które aż garną się,żeby pomóc przy maleństwie,czy to wykąpać,czy to ponosić,bo każda chętnie chociaż chwilkę chciała się pobawić z małą. Teraz w marcu mam termin,będę rodziła drugi raz i nawet nie zastanawiałam się gdzie,jadę na Polna. Wszystko jest chyba kwestia podejścia i oczekiwań wobec placówki
Ja rodziłam w grudniu 2018roku i pod każdym względem jestem z Polnej zadowolona, miałam lekarza z Polnej,ale widziałam się z nim dopiero dwa dni po porodzie, miał dyżur i wszedł na chwilę zapytać jak się czuje. Panie położne mile, pomocne,nawet o 21 w niedzielę kiedy oddział raczej już śpi. Dużo studentek było,które aż garną się,żeby pomóc przy maleństwie,czy to wykąpać,czy to ponosić,bo każda chętnie chociaż chwilkę chciała się pobawić z małą. Teraz w marcu mam termin,będę rodziła drugi raz i nawet nie zastanawiałam się gdzie,jadę na Polna. Wszystko jest chyba kwestia podejścia i oczekiwań wobec placówki