Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
? Bo w szpitalu w którym mam zamiar rodzić jest za darmo tylko nie wiem czy to jest dobre bo różne są opinie a jaki to jest ból to też nie jestem w stanie sobie wyobrazić i póki co moim jedynym dylematem jest co mam odpowiedzieć jak zapytają czy ze znieczuleniem rodzę czy bez...
Ja to nawet nie myślałam w tych kategoriach :-)... Bałabym się zrobić cc na żądanie po prostu oddam się w ręce położnej i lekarza i będzie tak jak oni mi powiedzą bo doświadczenia nie mam żadnego... Więc jeśli dam radę i wszystko będzie ok to będę rodzić naturalnie a jak lekarz zdecyduje że musi być cc to nie będę się z nim kłócić;-)... Mnie jeśli już to bardziej męczy pytanie czy przy naturalnym brać znieczulenie czy nie? Bo w szpitalu w którym mam zamiar rodzić jest za darmo tylko nie wiem czy to jest dobre bo różne są opinie a jaki to jest ból to też nie jestem w stanie sobie wyobrazić i póki co moim jedynym dylematem jest co mam odpowiedzieć jak zapytają czy ze znieczuleniem rodzę czy bez...
![]()