atfk
MAMA DO KWADRATU
kobietki widzę,ze dyskusja sie rozwija!!
chciałam sprostować,ze pisząc "nie chce żeby widział mnie taką" pewnie żadna z nas nie ma na myśli wyglądu!!!nawet przez myśl mi nie przeszło to ,ze nie umalowana jestem,nie mam na sobie mini tylko kawał ścierki

...hihihi
i nie jest dla mnie tez trafnym argumentem pisanie-"niech widzi jaki to trud,potem będzie bardziej szanował i rozumiał
"
ale z tymi fotkami po porodzie to racja...zazdroszczę szczerze!!!:-)
POZDRAWIAM!
chciałam sprostować,ze pisząc "nie chce żeby widział mnie taką" pewnie żadna z nas nie ma na myśli wyglądu!!!nawet przez myśl mi nie przeszło to ,ze nie umalowana jestem,nie mam na sobie mini tylko kawał ścierki

...hihihii nie jest dla mnie tez trafnym argumentem pisanie-"niech widzi jaki to trud,potem będzie bardziej szanował i rozumiał
"ale z tymi fotkami po porodzie to racja...zazdroszczę szczerze!!!:-)
POZDRAWIAM!
bylam mloda bardzo i dosc mocno to przezylam,a drugie dzieciatko rodzilam z mezem....wsumie na wiele sie nie przydal<zart>;-)a to dlatego,ze wszystko trwalo jakies 30 minutek....ale byl obok....mial prawie polamane palce od dloni bo tak sciskalam...nawet nie pokrzyczalam na niego bo czasu braklo;-)teraz jeszcze nie wiem.....zobaczymy co bedzie.....napewno nie mam zamiaru naklaniac ....:-)