aniolek-86
Madziula :P
Gaja Mnie zaskoczyły w ciąży różnorodne dolegliwości. Na początku mdłości i całkowite odrzucenie od słodyczy, które zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu
To, że nie przytyłam, ale schudłam 5 kg.. gdzie przed ciążą było to nie lada wyczynem. Poza tym ciągła zadyszka.. po wejściu na 2 piętro dyszę jak lokomotywa
z językiem na brodzie ;-)
Ale kocham mojego Synka najbardziej na świecie i wiem, że wszystko da się wytrzymać z miłości do tej małej istotki.
Aneczka suwaczek robi się tak:
Moje ustawienia
Twój Profil
Edytuj Sygnaturę
Wyskakuje okienko jak na tekst
Tam klikasz w obrazek typu globus z "poziomą" ósemką - w załączniku
I należy wkleić link do suwaczka Który macie podany po jego wykonaniu na stronie np. Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale wytłumaczyłam.. :-) Powodzonka!
Dziewczynki powiedzcie mi jak wygląda test po obciążeniu glukozą?
Wiem, że pobierają krew, wypija się glukozę i znów pobierają po godzinie. Ale jestem ciekawa, czy trzeba ten roztwór glukozy kupić samemu w aptece, czy tam dają na miejscu w laboratorium?
I czy da się to w ogóle przełknąć, słyszałam o takich przypadkach, że dziewczyny wymiotowały, bo to bardzo słodkie i nie udało się w jednym dniu zrobić tego badania. Czytałam, że można sobie wycisnąć do glukozy sok z cytryny i wtedy jakoś lepiej to przechodzi przez gardło.. W przyszłym tygodniu muszę zrobić m.in. to badanie i jestem ciekawa jak to będzie. Ciekawe też jak cenowo stoi takie badanie..
Pozdrawiam
Miłego dnia
z językiem na brodzie ;-)Ale kocham mojego Synka najbardziej na świecie i wiem, że wszystko da się wytrzymać z miłości do tej małej istotki.
Aneczka suwaczek robi się tak:
Moje ustawienia
Twój Profil
Edytuj Sygnaturę
Wyskakuje okienko jak na tekst
Tam klikasz w obrazek typu globus z "poziomą" ósemką - w załączniku
I należy wkleić link do suwaczka Który macie podany po jego wykonaniu na stronie np. Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale wytłumaczyłam.. :-) Powodzonka!
Dziewczynki powiedzcie mi jak wygląda test po obciążeniu glukozą?
Wiem, że pobierają krew, wypija się glukozę i znów pobierają po godzinie. Ale jestem ciekawa, czy trzeba ten roztwór glukozy kupić samemu w aptece, czy tam dają na miejscu w laboratorium?
I czy da się to w ogóle przełknąć, słyszałam o takich przypadkach, że dziewczyny wymiotowały, bo to bardzo słodkie i nie udało się w jednym dniu zrobić tego badania. Czytałam, że można sobie wycisnąć do glukozy sok z cytryny i wtedy jakoś lepiej to przechodzi przez gardło.. W przyszłym tygodniu muszę zrobić m.in. to badanie i jestem ciekawa jak to będzie. Ciekawe też jak cenowo stoi takie badanie..
Pozdrawiam
Miłego dnia